Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ks danonki Torpedo Dąbrowa Górnicza
mymu Tactiek DD
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
63.4 gemiddelde waardering 58.6
outstanding Schieten very good
solid Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


5e minuut.
Pringle passt de bal zonder na te denken. Kiersgaard probeert naar een medespeler te passen. Wewiórski rent richting de bal. Wewiórski haalt uit met een fantastische trap. Cieślarczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ks danonki - Torpedo Dąbrowa Górnicza 1:0

8e minuut.
Vlachogiannis probeert naar een medespeler te passen. Koturović kopt de bal weg. Klungelig pakt Alin de bal. Lobstein verovert de bal door een tackle van achteren. Lobstein schiet op doel. Cieślarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Palic controleert de bal met de borst. Leczyński rent richting de bal. Karjalainen onderschept slim de pass. Palic is nu in balbezit. Palic draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Podliński geeft een lange en hoge pass. Palic is nu in balbezit. Huszta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Palic is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kełpikowski neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ks danonki - Torpedo Dąbrowa Górnicza 1:1

19e minuut.
Cieślarczyk speelt de bal door. Airoldi kopt de bal weg. Lobstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobstein haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Alin de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Lobstein met een sublieme pass. Pringle heeft problemen om de bal te vangen. Pringle probeert naar een medespeler te passen. Wewiórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewiórski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Podliński is nu in balbezit. Podliński passt de bal zonder na te denken. Karjalainen is nu in balbezit. Karjalainen geeft een hoge lob. Negură krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Leczyński is nu in balbezit. Leczyński geeft een lange en hoge pass. Lobstein is nu in balbezit. Wewiórski is nu in balbezit. Wewiórski draait met de bal, schiet en ... Cieślarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Leczyński geeft een hoge lob. Inworp. Karjalainen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kełpikowski is nu in balbezit. Kełpikowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ks danonki 54%, Torpedo Dąbrowa Górnicza 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ks danonki - Torpedo Dąbrowa Górnicza 1:1

46e minuut.
Koturović probeert naar een medespeler te passen. Wewiórski rent richting de bal. Páles bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewiórski verovert de bal door een tackle van achteren. Wewiórski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Podliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Podliński passt de bal in één keer door. Negură rent richting de bal. Negură haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ks danonki - Torpedo Dąbrowa Górnicza 1:2

62e minuut.
Wewiórski is nu in balbezit. Alin begaat een overtreding. Wewiórski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Airoldi met een snel genomen vrije trap. Lobstein is nu in balbezit. Lobstein draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Daar is Wewiórski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Páles legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wewiórski raakt geblesseerd tijdens het duel. Kośmicki komt het veld opgelopen. Toboła komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Leczyński rent richting de bal. Leczyński speelt de bal door. Toboła is nu in balbezit. Lobstein verovert de bal door een tackle van achteren. Lobstein haalt uit met een fantastische trap. Cieślarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Koturović is nu in balbezit. Lobstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobstein passt de bal in één keer door. Wewiórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewiórski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Villalobos geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kiersgaard met de inworp. Wewiórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewiórski draait met de bal, schiet en ... Cieślarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Buitenspel voor Wewiórski. Goede buitenspelval van de verdediging. Siarzewski komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Podliński geeft de bal voor. Airoldi kopt de bal weg. Klungelig pakt Lobstein de bal. Lobstein schiet op doel. Cieślarczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ks danonki - Torpedo Dąbrowa Górnicza 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ks danonki 39%, Torpedo Dąbrowa Górnicza 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ks danonki - Torpedo Dąbrowa Górnicza 2:2