Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GISZOWIEC Calciatores
moja Tactiek 5-2-3 Obroncy
48% Balbezit 52%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
57.8 gemiddelde waardering 62.7
zeer goed Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Boross passt de bal zonder na te denken. Frelek met een sublieme pass. Daar is Shchedrov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bắc Việt rent richting de bal. Bắc Việt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Daar is Wyleżych, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Costabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Costabal schiet op doel. Frelek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Plókai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GISZOWIEC - Calciatores 0:1

32e minuut.
Gniza is nu in balbezit. Kağıtçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniza onderschept slim de pass. Gniza draait met de bal, schiet en ... Blontrock probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GISZOWIEC - Calciatores 1:1

44e minuut.
Shchedrov geeft een hoge lob. Bắc Việt rent richting de bal. Guga maakt een afschuwelijke overtreding. Guga is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Bắc Việt raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GISZOWIEC 65%, Calciatores 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GISZOWIEC - Calciatores 1:1

46e minuut.
Bắc Việt passt de bal met de wreef. Costabal rent richting de bal. Shchedrov met een sublieme pass. Hartlauer is nu in balbezit. Hartlauer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Hartlauer is nu in balbezit. Hartlauer geeft de bal voor. Costabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Costabal haalt uit met een fantastische trap. Plókai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GISZOWIEC - Calciatores 1:2

48e minuut.
Gniza met een sublieme pass. Sczepiński is nu in balbezit. Sczepiński met een sublieme pass. Hartlauer heeft problemen om de bal te vangen. Hartlauer draait met de bal, schiet en ... Plókai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wyleżych rent richting de bal. Hartlauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartlauer haalt uit met een fantastische trap. Plókai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Lichota passt de bal met de wreef. Kŕč is nu in balbezit. Kŕč speelt de bal door. Hartlauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartlauer schiet op doel. Plókai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Vial met een sublieme pass. Boross rent richting de bal. Boross met een sublieme pass. Bắc Việt is nu in balbezit. Bắc Việt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Boross passt de bal in één keer door. Hartlauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartlauer speelt de bal door. Bắc Việt rent richting de bal. Bắc Việt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Plókai speelt de bal door. Costabal kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Wyleżych de bal onder controle te krijgen. Bắc Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bắc Việt draait met de bal, schiet en ... Plókai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Baghdasaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Boross tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baghdasaryan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alkayam komt het veld opgelopen. Grigorov komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Hartlauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkayam rent richting de bal. Alkayam passt de bal in één keer door. Bắc Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bắc Việt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Amsterdamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsterdamski passt de bal zonder na te denken. Bắc Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bắc Việt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GISZOWIEC - Calciatores 1:3

73e minuut.
Dominikowski komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Bắc Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bắc Việt speelt de bal door. Frelek bereikt de bal nog maar net als eerste. Costabal verovert de bal door een tackle van achteren. Costabal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Hartlauer rent richting de bal. Alkayam rent richting de bal. Alkayam passt de bal met de wreef. Bắc Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bắc Việt schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GISZOWIEC 71%, Calciatores 29%.
GISZOWIEC - Calciatores 1:3