Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calciatores GISZOWIEC
slimaczek 5-2-3 Tactiek moja
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
23 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
62.2 gemiddelde waardering 59.4
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Solecki kopt de bal weg. Hetényi geeft een hoge lob. Gniza rent richting de bal. Gniza draait met de bal, schiet en ... Blontrock probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Calciatores - GISZOWIEC 0:1

5e minuut.
Hartlauer heeft problemen om de bal te vangen. Frelek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartlauer onderschept slim de pass. Alkayam bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkayam schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Baghdasaryan speelt de bal door. Shchedrov met een sublieme pass. Ciocan rent richting de bal. Ciocan heeft problemen om de bal te vangen. Ciocan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Ruf trapt de bal weg. Boross kopt de bal weg. Shchedrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchedrov geeft een lange en hoge pass. Hartlauer krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Shchedrov passt de bal in één keer door. Ciocan is nu in balbezit. Ciocan geeft een lange en hoge pass. Hartlauer rent richting de bal. Hartlauer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Amsterdamski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Abbaszadə komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Klungelig pakt Hetényi de bal. Hetényi passt de bal zonder na te denken. Halikowski is nu in balbezit. Halikowski haalt uit met een fantastische trap. Blontrock probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Calciatores - GISZOWIEC 0:2

23e minuut.
Wyleżych kopt de bal weg. Hetényi speelt de bal door. Lichota rent richting de bal. Lichota geeft de bal voor. Halikowski springt en kopt de bal. Blontrock verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Solecki geeft de bal voor. Ciocan is nu in balbezit. Ciocan passt de bal met de wreef. Hartlauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartlauer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Halikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Boross rent richting de bal. Halikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Halikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Calciatores - GISZOWIEC 0:3

30e minuut.
Ciocan kopt de bal weg. Shchedrov speelt de bal door. Ciocan is nu in balbezit. Ciocan geeft een lange en hoge pass. Alkayam krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Alkayam kopt de bal weg. Hartlauer is nu in balbezit. Ciocan rent richting de bal. Ciocan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Calciatores - GISZOWIEC 1:3

35e minuut.
Gniza is nu in balbezit. Blontrock speelt de bal door. Ciocan speelt de bal door. Shchedrov geeft een hoge lob. Hartlauer springt en kopt de bal. Plókai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

42e minuut.
Alkayam probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ciocan de bal. Shchedrov speelt de bal door. Hartlauer is nu in balbezit. Hartlauer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calciatores 51%, GISZOWIEC 49%.
Calciatores - GISZOWIEC 1:3

49e minuut.
Shchedrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchedrov passt de bal met de wreef. Ciocan heeft problemen om de bal te vangen. Ciocan geeft een hoge lob. Alkayam krijgt zijn hoofd ertegen. Plókai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Boross is nu in balbezit. Boross geeft de bal voor. Ciocan probeert de bal met de borst te controleren. Ciocan geeft een hoge lob. Alkayam maakt een snoekduik en kopt de bal. Plókai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hartlauer is nu in balbezit. Hartlauer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Calciatores - GISZOWIEC 2:3

54e minuut.
Jolay geeft de bal voor. Ciocan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocan probeert naar een medespeler te passen. Hartlauer heeft problemen om de bal te vangen. Hartlauer schiet op doel. Plókai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Ciocan is nu in balbezit. Ciocan probeert naar een medespeler te passen. Hartlauer is nu in balbezit. Hartlauer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Calciatores - GISZOWIEC 3:3

65e minuut.
Grigorov komt het veld opgelopen. Juzala komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Ruf kopt de bal weg. Daar is Ciocan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciocan probeert naar een medespeler te passen. Hartlauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartlauer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

75e minuut.
Halikowski onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abbaszadə. Halikowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guga komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Shchedrov controleert de bal met de borst. Shchedrov passt de bal met de wreef. Ciocan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocan geeft de bal voor. Hartlauer springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Grigorov geeft de bal voor. Halikowski kopt de bal weg. Gniza rent richting de bal. Gniza draait met de bal, schiet en ... Blontrock probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Calciatores - GISZOWIEC 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calciatores 44%, GISZOWIEC 56%.
Calciatores - GISZOWIEC 3:4