Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gryf Bielawa Makka
lewe na 5 Tactiek wyrzuć pająka
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
62.5 gemiddelde waardering 59.5
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Kuska zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zamachowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kuska de bal. Kuska geeft een hoge lob. Ruiz Jiménez maakt een snoekduik en kopt de bal. Vitia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Gamla passt de bal met de wreef. Barrios rent richting de bal. Barrios geeft de bal voor. Kailas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kailas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Medoń onderschept slim de pass. Medoń geeft een lange en hoge pass. Kuska rent richting de bal. Kailas verovert de bal door een tackle van achteren. Kailas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryf Bielawa - Makka 1:0

30e minuut.
Wojtoń geeft de bal voor. Kailas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanowicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bogdanowicz krijgt een gele kaart. Kailas raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kailas neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryf Bielawa - Makka 2:0

32e minuut.
Kuska met de inworp. Zamachowski probeert naar een medespeler te passen. Kuska geeft de bal voor. Ruiz Jiménez maakt een snoekduik en kopt de bal. Vitia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryf Bielawa - Makka 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gryf Bielawa 52%, Makka 48%.
Gryf Bielawa - Makka 2:1

52e minuut.
Wiejowski geeft een hoge lob. Wojtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtoń probeert naar een medespeler te passen. Kailas rent richting de bal. Kailas draait met de bal, schiet en ... Weisner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Sanchez probeert naar een medespeler te passen. Ruiz Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Jiménez passt de bal zonder na te denken. Kuska geeft een lange en hoge pass. Ruiz Jiménez springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Buscaglioni is nu in balbezit. Kuska onderschept slim de pass. Sanchez begaat een overtreding. Sanchez krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Madera geeft een lange en hoge pass. Sanchez speelt de bal door. Klungelig pakt Buscaglioni de bal. Ruiz Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Jiménez draait met de bal, schiet en ... Vitia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gryf Bielawa 63%, Makka 37%.
Gryf Bielawa - Makka 2:1