Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ks danonki Ano Crew
mymu Tactiek 5-4-1
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.4 gemiddelde waardering 73.1
excellent Schieten outstanding
good Passen excellent
incredible Verdedigen outstanding


6e minuut.
Şükür rent richting de bal. Şükür passt de bal in één keer door. Sulowski is nu in balbezit. Sulowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ks danonki - Ano Crew 0:1

11e minuut.
Airoldi passt de bal in één keer door. Kyritsis geeft een lange en hoge pass. Barbeito bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbeito geeft de bal voor. Sulowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ks danonki - Ano Crew 0:2

17e minuut.
Sulowski rent richting de bal. Lixăndroiu verovert de bal door een tackle van achteren. Lixăndroiu geeft een hoge lob. Lobstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobstein haalt uit met een fantastische trap. Anghelinii kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Inworp. Twórczyński met een snelle inworp. Pac bereikt de bal nog maar net als eerste. Pac geeft de bal voor. Sulowski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Longordo is nu in balbezit. Longordo geeft een lange en hoge pass. Caballero kopt de bal weg. Lobstein rent richting de bal. Lobstein haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Siestrzewitowski speelt de bal door. Twórczyński rent richting de bal. Ascente tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ascente krijgt een gele kaart.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Twórczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pac bereikt de bal nog maar net als eerste. Pac geeft een lange en hoge pass. Sulowski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Longordo passt de bal met de wreef. Lobstein rent richting de bal. Wewiórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewiórski draait met de bal, schiet en ... Anghelinii maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ks danonki 58%, Ano Crew 42%.
ks danonki - Ano Crew 0:2

65e minuut.
Barbeito rent richting de bal. Barbeito geeft een hoge lob. Vlachogiannis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Sulowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ks danonki - Ano Crew 0:3

73e minuut.
Şükür bereikt de bal nog maar net als eerste. Şükür geeft een lange en hoge pass. Daar is Lixăndroiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sulowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Şükür bereikt de bal nog maar net als eerste. Şükür geeft de bal voor. Barbeito is nu in balbezit. Barbeito geeft een lange en hoge pass. Sulowski krijgt zijn hoofd ertegen. Vlachogiannis bokst de bal weg.

88e minuut.
Şükür heeft problemen om de bal te vangen. Şükür geeft de bal voor. Leczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sulowski is nu in balbezit. Sulowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ks danonki 59%, Ano Crew 41%.
ks danonki - Ano Crew 0:3