Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Motor Czechów Torpedo Dąbrowa Górnicza
F Tactiek Tt
50% Balbezit 50%
31% Spel op eigen helft 69%
30 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 3
69.8 gemiddelde waardering 55.6
incredible Schieten solid
formidable Passen very good
formidable Verdedigen excellent


4e minuut.
Certowicz geeft een lange en hoge pass. Tulun kopt de bal weg. Psarros rent richting de bal. Theiler is nu in balbezit. Theiler draait met de bal, schiet en ... Cieślarczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Sleegers probeert naar een medespeler te passen. Theiler is nu in balbezit. Páles legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Theiler raakt geblesseerd tijdens het duel. Psarros legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Rotaru neemt vlug de vrije trap. Tulun kopt de bal weg. Theiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler draait met de bal, schiet en ... Cieślarczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - Torpedo Dąbrowa Górnicza 1:0

17e minuut.
Mitran geeft een hoge lob. Villalobos kopt de bal weg. Barcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcelos geeft een lange en hoge pass. Psarros krijgt zijn hoofd ertegen. Cieślarczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Villalobos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Negură de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łaszkiewicz. Łaszkiewicz krijgt een gele kaart. Negură raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

19e minuut.
Mitran probeert naar een medespeler te passen. Sleegers geeft een hoge lob. Psarros kopt de bal weg. Theiler is nu in balbezit. Theiler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - Torpedo Dąbrowa Górnicza 2:0

24e minuut.
Barcelos geeft de bal voor. Psarros kopt de bal weg. Daar is Páles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theiler rent richting de bal. Theiler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Psarros kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Villalobos de bal onder controle te krijgen. Theiler rent richting de bal. Theiler geeft een hoge lob. Psarros maakt een snoekduik en kopt de bal. Cieślarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - Torpedo Dąbrowa Górnicza 3:0

28e minuut.
Theiler heeft problemen om de bal te vangen. Páles rent richting de bal. Theiler verovert de bal door een tackle van achteren. Psarros is nu in balbezit. Psarros draait met de bal, schiet en ... Cieślarczyk bokst de bal weg. Tulun bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler verovert de bal door een tackle van achteren. Theiler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - Torpedo Dąbrowa Górnicza 4:0

30e minuut.
Inworp. Mitran zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barcelos met een sublieme pass. Psarros is nu in balbezit. Psarros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Cieślarczyk met een harde bal richting middenveld. Podliński kopt de bal weg. Klungelig pakt Łaszkiewicz de bal. Negură is nu in balbezit. Negură haalt uit met een fantastische trap. Zimmermann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Barcelos geeft een lange en hoge pass. Mitran kopt de bal weg. Psarros rent richting de bal. Theiler is nu in balbezit. Theiler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Barcelos is nu in balbezit. Barcelos passt de bal zonder na te denken. Psarros is nu in balbezit. Psarros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - Torpedo Dąbrowa Górnicza 5:0

36e minuut.
Tulun onderschept slim de pass. Mitran rent richting de bal. Mitran geeft een lange en hoge pass. Páles probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Psarros krijgt zijn hoofd ertegen. Cieślarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Theiler is nu in balbezit. Theiler draait met de bal, schiet en ... Paal!

39e minuut.
Jachtunowicz speelt de bal door. Klungelig pakt Mitran de bal. Mitran probeert naar een medespeler te passen. Theiler rent richting de bal. Theiler schiet op doel. Cieślarczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motor Czechów 30%, Torpedo Dąbrowa Górnicza 70%.
Motor Czechów - Torpedo Dąbrowa Górnicza 5:0

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mitran met de inworp. Barcelos met een sublieme pass. Sleegers rent richting de bal. Sleegers geeft de bal voor. Cieślarczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Sleegers geeft de bal voor. Psarros kopt de bal weg. Páles bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler onderschept slim de pass. Theiler draait met de bal, schiet en ... Cieślarczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Psarros bereikt de bal nog maar net als eerste. Psarros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - Torpedo Dąbrowa Górnicza 6:0

58e minuut.
Barcelos is nu in balbezit. Barcelos geeft een lange en hoge pass. Mitran kopt de bal weg. Theiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler draait met de bal, schiet en ... Cieślarczyk bokst de bal weg. Daar is Tulun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theiler rent richting de bal. Theiler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - Torpedo Dąbrowa Górnicza 7:0

60e minuut.
Inworp. Kośmicki komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Barcelos probeert de bal met de borst te controleren. Barcelos met een sublieme pass. Mitran bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitran geeft een lange en hoge pass. Theiler krijgt zijn hoofd ertegen. Cieślarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Mitran is nu in balbezit. Mitran speelt de bal door. Theiler rent richting de bal. Theiler schiet op doel. Cieślarczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Theiler stond buitenspel. Novruzov komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Rotaru speelt de bal door. Mitran is nu in balbezit. Mitran passt de bal in één keer door. Sleegers geeft een lange en hoge pass. Theiler maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Łaszkiewicz geeft de bal voor. Psarros kopt de bal weg. Theiler rent richting de bal. Theiler haalt uit met een fantastische trap. Cieślarczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - Torpedo Dąbrowa Górnicza 8:0

80e minuut.
Theiler is nu in balbezit. Karjalainen verovert de bal door een tackle van achteren. Villalobos rent richting de bal. Psarros verovert de bal door een tackle van achteren. Psarros draait met de bal, schiet en ... Cieślarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Buitenspel voor Psarros. Goede buitenspelval van de verdediging. Toboła komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Mitran kopt de bal weg. Theiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Páles schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Páles krijgt een gele kaart. Theiler is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barcelos komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motor Czechów 32%, Torpedo Dąbrowa Górnicza 68%.
Motor Czechów - Torpedo Dąbrowa Górnicza 8:0