Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedo Dąbrowa Górnicza Motor Czechów
DD Tactiek R
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 40
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42.3 gemiddelde waardering 59.1
redelijk Schieten wonderbaarlijk
redelijk Passen formidabel
goed Verdedigen solide


8e minuut.
Neikes passt de bal in één keer door. Theiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Psarros bereikt de bal nog maar net als eerste. Psarros draait met de bal, schiet en ... Boduch maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Dąbrowa Górnicza - Motor Czechów 0:1

9e minuut.
Pilecki met een sublieme pass. Neikes rent richting de bal. Neikes speelt de bal door. Psarros bereikt de bal nog maar net als eerste. Psarros schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Boduch speelt de bal door. Rotaru geeft een lange en hoge pass. Psarros bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler rent richting de bal. Theiler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Psarros rent richting de bal. Psarros haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Avalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Avalos passt de bal zonder na te denken. Theiler is nu in balbezit. Theiler haalt uit met een fantastische trap. Boduch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Dąbrowa Górnicza - Motor Czechów 0:2

12e minuut.
Pudlik is nu in balbezit. Psarros bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler is nu in balbezit. Mitran is nu in balbezit. Mitran geeft de bal voor. Boduch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Theiler heeft problemen om de bal te vangen. Theiler probeert naar een medespeler te passen. Psarros rent richting de bal. Psarros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Dąbrowa Górnicza - Motor Czechów 0:3

15e minuut.
Long Quân passt de bal met de wreef. Mitran geeft een lange en hoge pass. Theiler is nu in balbezit. Theiler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Dąbrowa Górnicza - Motor Czechów 0:4

20e minuut.
Neikes geeft de bal voor. Theiler kopt de bal weg. Daar is Psarros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Psarros haalt uit met een fantastische trap. Boduch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Dąbrowa Górnicza - Motor Czechów 0:5

22e minuut.
Boduch trapt de bal weg. Neikes kopt de bal weg. Psarros is nu in balbezit. Theiler is nu in balbezit. Theiler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Dąbrowa Górnicza - Motor Czechów 0:6

24e minuut.
Mitran is nu in balbezit. Mitran geeft een hoge lob. Daar is Pilecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Psarros is nu in balbezit. Psarros haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Avalos is nu in balbezit. Avalos passt de bal in één keer door. Psarros rent richting de bal. Psarros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Dąbrowa Górnicza - Motor Czechów 0:7

28e minuut.
Zawodziński geeft een lange en hoge pass. Avalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Avalos passt de bal in één keer door. Theiler heeft problemen om de bal te vangen. Theiler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Avalos probeert naar een medespeler te passen. Mitran heeft problemen om de bal te vangen. Mitran met een sublieme pass. Theiler is nu in balbezit. Theiler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Rotaru is nu in balbezit. Rotaru geeft een lange en hoge pass. Kozłowski heeft problemen om de bal te vangen. Psarros bereikt de bal nog maar net als eerste. Psarros haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Theiler maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Dąbrowa Górnicza - Motor Czechów 0:8

32e minuut.
Theiler met een sublieme pass. Mitran is nu in balbezit. Mitran geeft de bal voor. Psarros rent richting de bal. Psarros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Dąbrowa Górnicza - Motor Czechów 0:9

35e minuut.
Mitran geeft een lange en hoge pass. Psarros kopt de bal weg. Daar is Pilecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theiler is nu in balbezit. Theiler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Dąbrowa Górnicza - Motor Czechów 0:10

37e minuut.
Neikes passt de bal in één keer door. Psarros rent richting de bal. Theiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler schiet op doel. Boduch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Dąbrowa Górnicza - Motor Czechów 0:11

40e minuut.
Klungelig pakt Avalos de bal. Avalos geeft de bal voor. Theiler rent richting de bal. Theiler draait met de bal, schiet en ... Boduch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Dąbrowa Górnicza - Motor Czechów 0:12

41e minuut.
Mitran geeft een hoge lob. Toboła kopt de bal weg. Theiler rent richting de bal. Theiler schiet op doel. Boduch maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Theiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler met een sublieme pass. Mitran bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitran geeft de bal voor. Psarros maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Dąbrowa Górnicza 78%, Motor Czechów 22%.
Torpedo Dąbrowa Górnicza - Motor Czechów 0:12

46e minuut.
Theiler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mitran is nu in balbezit. Mitran geeft een lange en hoge pass. Theiler rent richting de bal. Theiler draait met de bal, schiet en ... Boduch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Neikes probeert de bal met de borst te controleren. Neikes geeft een hoge lob. Daar is Toboła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Psarros rent richting de bal. Psarros draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Neikes passt de bal in één keer door. Theiler rent richting de bal. Kułyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Theiler raakt geblesseerd tijdens het duel. Avalos wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Mitran bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitran geeft een hoge lob. Pilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Psarros onderschept slim de pass. Psarros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Dąbrowa Górnicza - Motor Czechów 0:13

60e minuut.
Klungelig pakt Neikes de bal. Toboła bereikt de bal nog maar net als eerste. Toboła passt de bal met de wreef. Theiler rent richting de bal. Theiler haalt uit met een fantastische trap. Boduch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Theiler geeft een lange en hoge pass. Boduch probeert naar een medespeler te passen. Avalos kopt de bal weg. Psarros bereikt de bal nog maar net als eerste. Psarros schiet op doel. Boduch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Theiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler schiet op doel. Boduch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Dąbrowa Górnicza - Motor Czechów 0:14

63e minuut.
Toboła heeft problemen om de bal te vangen. Theiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Doric tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Doric krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Kozłowski is nu in balbezit. Neikes verovert de bal door een tackle van achteren. Neikes probeert naar een medespeler te passen. Psarros rent richting de bal. Psarros haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Mitran heeft problemen om de bal te vangen. Pudlik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mitran raakt geblesseerd tijdens het duel. Mitran zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Neikes kopt de bal weg. Psarros heeft problemen om de bal te vangen. Psarros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Czecholiński komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Tomašević onderschept slim de pass. Tomašević met een sublieme pass. Mitran is nu in balbezit. Mitran geeft de bal voor. Theiler krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Dąbrowa Górnicza - Motor Czechów 0:15

72e minuut.
Long Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Long Quân probeert naar een medespeler te passen. Mitran heeft problemen om de bal te vangen. Mitran geeft een lange en hoge pass. Psarros krijgt zijn hoofd ertegen. Boduch bokst de bal weg. Theiler krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Dąbrowa Górnicza - Motor Czechów 0:16

81e minuut.
Pilecki heeft problemen om de bal te vangen. Kułyk rent richting de bal. Theiler onderschept slim de pass. Theiler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Dąbrowa Górnicza - Motor Czechów 0:17

88e minuut.
Doric rent richting de bal. Rotaru verovert de bal door een tackle van achteren. Rotaru geeft de bal voor. Psarros bereikt de bal nog maar net als eerste. Psarros draait met de bal, schiet en ... Boduch bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Dąbrowa Górnicza 82%, Motor Czechów 18%.
Torpedo Dąbrowa Górnicza - Motor Czechów 0:17