Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GISZOWIEC Gryf Bielawa
moja Tactiek lewe na 5
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
61.1 gemiddelde waardering 62.5
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


13e minuut.
Baghdasaryan is nu in balbezit. Gniza is nu in balbezit. Medoń tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Medoń krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Baghdasaryan probeert naar een medespeler te passen. Hetényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hetényi passt de bal met de wreef. Gniza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniza haalt uit met een fantastische trap. Vitia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Halikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sanchez is nu in balbezit. Halikowski onderschept slim de pass. Halikowski geeft de bal voor. Gniza springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GISZOWIEC 52%, Gryf Bielawa 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GISZOWIEC - Gryf Bielawa 0:0

46e minuut.
Baghdasaryan rent richting de bal. Wojtoń verovert de bal door een tackle van achteren. Wojtoń probeert naar een medespeler te passen. Kailas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kailas schiet op doel. Plókai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Halikowski kopt de bal weg. Harangozó met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Gamla de bal onder controle te krijgen. Gniza rent richting de bal. Gniza draait met de bal, schiet en ... Vitia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Halikowski rent richting de bal. Gamla legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Halikowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Halikowski neemt zijn aanloop. Vitia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GISZOWIEC - Gryf Bielawa 1:0

53e minuut.
Hetényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hetényi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lichota de bal. Halikowski rent richting de bal. Halikowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Buscaglioni passt de bal in één keer door. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski passt de bal zonder na te denken. Kailas is nu in balbezit. Kailas draait met de bal, schiet en ... Plókai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Frelek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wiejowski met de inworp. Wojtoń rent richting de bal. Wojtoń geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Grigorov komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Ruf bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruf passt de bal in één keer door. Vial bereikt de bal nog maar net als eerste. Vial geeft de bal voor. Gniza maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Juzala komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Hetényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hetényi passt de bal zonder na te denken. Halikowski is nu in balbezit. Grigorov rent richting de bal. Grigorov haalt uit met een fantastische trap. Vitia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Klungelig pakt Ruf de bal. Medoń is nu in balbezit. Medoń passt de bal met de wreef. Kailas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kailas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GISZOWIEC 51%, Gryf Bielawa 49%.
GISZOWIEC - Gryf Bielawa 1:0