Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calciatores Reprezentacja Macca
5-2-3 Obroncy Tactiek 5-4-1 LaLigaPre
60% Balbezit 40%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
62.4 gemiddelde waardering 58.2
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen uitstekend
formidabel Verdedigen solide


9e minuut.
Alkayam verovert de bal door een tackle van achteren. Madera bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkayam verovert de bal door een tackle van achteren. Alkayam geeft de bal voor. Hartlauer krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Calciatores - Reprezentacja Macca 1:0

20e minuut.
Bắc Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pranga probeert naar een medespeler te passen. Shchedrov speelt de bal door. Bắc Việt rent richting de bal. Bắc Việt draait met de bal, schiet en ... Paal!

38e minuut.
Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Boross verovert de bal door een tackle van achteren. Boross passt de bal zonder na te denken. Alkayam rent richting de bal. Alkayam schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Kağıtçı geeft een lange en hoge pass. Alkayam is nu in balbezit. Alkayam geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hartlauer de bal. Hartlauer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Bambrowski is nu in balbezit. Shchedrov rent richting de bal. Shchedrov passt de bal met de wreef. Bắc Việt is nu in balbezit. Bắc Việt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calciatores 53%, Reprezentacja Macca 47%.
Calciatores - Reprezentacja Macca 1:0

46e minuut.
Amsterdamski met de inworp. Kuska geeft de bal voor. Jolay bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz Jiménez draait met de bal, schiet en ... Blontrock probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Madera geeft een hoge lob. Solecki rent richting de bal. Solecki passt de bal zonder na te denken. Alkayam bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkayam draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Bambrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Boross onderschept slim de pass. Mackiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mackiewicz krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Kağıtçı verovert de bal door een tackle van achteren. Alkayam is nu in balbezit. Alkayam geeft een lange en hoge pass. Bắc Việt is nu in balbezit. Bắc Việt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Alkayam kopt de bal weg. Hartlauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hartlauer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boross komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Amsterdamski met een sublieme pass. Kağıtçı is nu in balbezit. Kağıtçı geeft de bal voor. Bắc Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bắc Việt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Amsterdamski passt de bal in één keer door. Kağıtçı is nu in balbezit. Kağıtçı probeert naar een medespeler te passen. Hartlauer is nu in balbezit. Hartlauer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Weisner bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Calciatores - Reprezentacja Macca 2:0

74e minuut.
Clavuot komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calciatores 47%, Reprezentacja Macca 53%.
Calciatores - Reprezentacja Macca 2:0