Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calciatores Motor Czechów
5-2-3 Obroncy Tactiek Baraż
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
63 gemiddelde waardering 67.5
formidabel Schieten uitmuntend
solide Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Łaszkiewicz speelt de bal door. Barcelos probeert naar een medespeler te passen. Mitran bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitran geeft een hoge lob. Psarros krijgt zijn hoofd ertegen. Blontrock probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Amsterdamski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Calciatores - Motor Czechów 0:1

5e minuut.
Barcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcelos geeft een hoge lob. Mitran is nu in balbezit. Mitran geeft een lange en hoge pass. Theiler maakt een snoekduik en kopt de bal. Blontrock bokst de bal weg. Daar is Amsterdamski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Calciatores - Motor Czechów 0:2

10e minuut.
Solecki geeft een lange en hoge pass. Hartlauer kopt de bal weg. Łaszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Alkayam bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkayam haalt uit met een fantastische trap. Zimmermann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Barcelos passt de bal zonder na te denken. Mitran rent richting de bal. Mitran geeft een hoge lob. Psarros maakt een snoekduik en kopt de bal. Blontrock werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Calciatores - Motor Czechów 0:3

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jolay met een snelle inworp. Bắc Việt rent richting de bal. Hartlauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartlauer draait met de bal, schiet en ... Zimmermann bokst de bal weg.

23e minuut.
Solecki geeft de bal voor. Inworp. Barcelos met een snelle inworp. Mitran geeft een lange en hoge pass. Theiler krijgt zijn hoofd ertegen. Blontrock kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Psarros bereikt de bal nog maar net als eerste. Solecki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Psarros raakt geblesseerd tijdens het duel. Theiler neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Blontrock probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Calciatores - Motor Czechów 0:4

39e minuut.
Daar is Jolay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mitran met de inworp. Barcelos geeft een lange en hoge pass. Psarros maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Calciatores - Motor Czechów 0:5

45e minuut.
Amsterdamski probeert naar een medespeler te passen. Boross rent richting de bal. Boross passt de bal met de wreef. Bắc Việt is nu in balbezit. Bắc Việt draait met de bal, schiet en ... Zimmermann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calciatores 56%, Motor Czechów 44%.
Calciatores - Motor Czechów 0:5

52e minuut.
Mitran met een snelle inworp. Barcelos probeert naar een medespeler te passen. Avalos is nu in balbezit. Avalos geeft de bal voor. Theiler is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Shchedrov geeft een lange en hoge pass. Hartlauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Jachtunowicz zijn tegenspeler op de grond. Jachtunowicz krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Kağıtçı neemt vlug de vrije trap. Hartlauer kopt de bal weg. Klungelig pakt Rotaru de bal. Bắc Việt is nu in balbezit. Bắc Việt draait met de bal, schiet en ... Zimmermann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Barcelos geeft een hoge lob. Mitran rent richting de bal. Jolay schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jolay krijgt een gele kaart. Mitran raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

69e minuut.
Tomašević geeft een hoge lob. Solecki onderschept slim de pass. Mitran bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitran heeft problemen om de bal te vangen. Mitran geeft een hoge lob. Blontrock bokst de bal weg. Psarros is nu in balbezit. Kŕč verovert de bal door een tackle van achteren. Theiler rent richting de bal. Theiler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Calciatores - Motor Czechów 0:6

78e minuut.
Kŕč probeert naar een medespeler te passen. Shchedrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchedrov passt de bal in één keer door. Bắc Việt rent richting de bal. Bắc Việt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Psarros kopt de bal weg. Theiler is nu in balbezit. Solecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler onderschept slim de pass. Theiler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Shchedrov onderschept slim de pass. Alkayam bereikt de bal nog maar net als eerste. Avalos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Avalos krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Bắc Việt is nu in balbezit. Rotaru legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bắc Việt raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Hartlauer neemt zijn aanloop. Zimmermann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Calciatores - Motor Czechów 1:6

86e minuut.
Psarros rent richting de bal. Kŕč begaat een overtreding. Psarros is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barcelos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Theiler maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calciatores 50%, Motor Czechów 50%.
Calciatores - Motor Czechów 1:6