Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Motor Czechów Calciatores
IV Tactiek slimaczek 5-2-3
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
66.6 gemiddelde waardering 64.2
formidable Schieten excellent
formidable Passen very good
excellent Verdedigen formidable


10e minuut.
Amsterdamski passt de bal met de wreef. Łaszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Ciocan rent richting de bal. Ciocan geeft de bal voor. Hartlauer springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Mitran is nu in balbezit. Mitran geeft de bal voor. Theiler is nu in balbezit. Theiler schiet op doel. Tozkoparan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - Calciatores 1:0

19e minuut.
Theiler heeft problemen om de bal te vangen. Jolay bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler verovert de bal door een tackle van achteren. Theiler schiet op doel. Tozkoparan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - Calciatores 2:0

28e minuut.
Barcelos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Neikes komt het veld opgelopen. Neikes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Avalos rent richting de bal. Avalos geeft de bal voor. Psarros maakt een snoekduik en kopt de bal. Tozkoparan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - Calciatores 3:0

30e minuut.
Boross met een sublieme pass. Ciocan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocan passt de bal in één keer door. Alkayam heeft problemen om de bal te vangen. Alkayam draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ciocan is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ciocan neemt de hoekschop. Hartlauer is nu in balbezit. Hartlauer haalt uit met een fantastische trap. Zimmermann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Amsterdamski geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Rotaru de bal onder controle te krijgen. Alkayam bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartlauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartlauer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

44e minuut.
Long Quân geeft een hoge lob. Psarros kopt de bal weg. Solecki rent richting de bal. Theiler onderschept slim de pass. Theiler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Neikes kopt de bal weg. Psarros bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - Calciatores 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motor Czechów 39%, Calciatores 61%.
Motor Czechów - Calciatores 4:0

51e minuut.
Klungelig pakt Ciocan de bal. Ciocan passt de bal met de wreef. Hartlauer rent richting de bal. Hartlauer schiet op doel. Zimmermann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - Calciatores 4:1

53e minuut.
Psarros rent richting de bal. Solecki rent richting de bal. Shchedrov probeert naar een medespeler te passen. Alkayam rent richting de bal. Alkayam haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Boross heeft problemen om de bal te vangen. Boross geeft de bal voor. Łaszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Alkayam rent richting de bal. Alkayam schiet op doel. Zimmermann bokst de bal weg.

63e minuut.
Boross probeert naar een medespeler te passen. Tomašević onderschept slim de pass. Daar is Ciocan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciocan geeft de bal voor. Hartlauer springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - Calciatores 4:2

66e minuut.
Tomašević geeft de bal voor. Solecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Solecki geeft een lange en hoge pass. Theiler is nu in balbezit. Theiler schiet op doel. Tozkoparan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Alkayam met een sublieme pass. Ciocan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocan met een sublieme pass. Hartlauer is nu in balbezit. Hartlauer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Boross bereikt de bal nog maar net als eerste. Boross met een sublieme pass. Klungelig pakt Ciocan de bal. Ciocan geeft een lange en hoge pass. Hartlauer krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Boross met een sublieme pass. Daar is Ciocan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciocan geeft een lange en hoge pass. Alkayam is nu in balbezit. Alkayam draait met de bal, schiet en ... Zimmermann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tomašević heeft problemen om de bal te vangen. Long Quân onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - Calciatores 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motor Czechów 62%, Calciatores 38%.
Motor Czechów - Calciatores 4:3