Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gryf Bielawa ks danonki
lewe na 5 Tactiek mymu
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
62.8 gemiddelde waardering 61.9
formidabel Schieten formidabel
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Medoń rent richting de bal. Medoń passt de bal in één keer door. Wojtoń rent richting de bal. Wojtoń geeft een hoge lob. Legramanti springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Caballero met een sublieme pass. Lobstein is nu in balbezit. Lobstein speelt de bal door. Wewiórski is nu in balbezit. Wewiórski haalt uit met een fantastische trap. Schiller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Leczyński is nu in balbezit. Wiejowski onderschept slim de pass. Daar is Wiejowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiejowski geeft een lange en hoge pass. Legramanti springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Wewiórski heeft problemen om de bal te vangen. Liland bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wewiórski. Wewiórski krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Caballero is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caballero met een snelle inworp. Airoldi geeft een hoge lob. Lobstein springt en kopt de bal. Schiller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wojtoń met de inworp. Wiejowski met een sublieme pass. Liland is nu in balbezit. Liland geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gryf Bielawa 48%, ks danonki 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gryf Bielawa - ks danonki 0:0

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wojtoń neemt de hoekschop. Lixăndroiu heeft problemen om de bal te vangen. Legramanti rent richting de bal. Legramanti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Inworp. Leczyński met de inworp. Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Caballero geeft de bal voor. Ascente springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Wojtoń met een snelle inworp. Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski geeft de bal voor. Legramanti maakt een snoekduik en kopt de bal. Vlachogiannis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Wewiórski is nu in balbezit. Barrios verovert de bal door een tackle van achteren. Lobstein verovert de bal door een tackle van achteren. Lobstein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryf Bielawa - ks danonki 0:1

61e minuut.
Lobstein probeert de bal aan de voet te houden. Ascente is nu in balbezit. Ascente passt de bal met de wreef. Wewiórski is nu in balbezit. Wewiórski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Sanchez met een sublieme pass. Wiejowski probeert naar een medespeler te passen. Wojtoń is nu in balbezit. Wojtoń geeft een lange en hoge pass. Legramanti krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski passt de bal in één keer door. Wojtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtoń geeft een hoge lob. Legramanti krijgt zijn hoofd ertegen. Vlachogiannis bokst de bal weg.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tarcza komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Pringle komt het veld opgelopen. Crivăţ komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Ascente is nu in balbezit. Ascente passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Sanchez de bal onder controle te krijgen. Lobstein is nu in balbezit. Lobstein haalt uit met een fantastische trap. Schiller bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryf Bielawa - ks danonki 0:2

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wojtoń met de inworp. Wiejowski geeft een lange en hoge pass. Legramanti krijgt zijn hoofd ertegen. Crivăţ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryf Bielawa - ks danonki 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gryf Bielawa 53%, ks danonki 47%.
Gryf Bielawa - ks danonki 1:2