Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ks danonki Gryf Bielawa
mymu Tactiek lewe na 5
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
58 gemiddelde waardering 59.9
formidable Schieten very good
very good Passen solid
formidable Verdedigen excellent


17e minuut.
Longordo met een sublieme pass. Pringle bereikt de bal nog maar net als eerste. Pringle geeft de bal voor. Wewiórski is nu in balbezit. Wewiórski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

18e minuut.
Medoń passt de bal in één keer door. Kailas is nu in balbezit. Lixăndroiu maakt een afschuwelijke overtreding. Kailas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kailas komt bij de bal en schiet. Koturović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Wiaderny rent richting de bal. Wiaderny met een sublieme pass. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski geeft de bal voor. Huszta probeert de bal met de borst te controleren. Koturović bokst de bal weg.

33e minuut.
Huszta met een sublieme pass. Pringle probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wewiórski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wewiórski haalt uit met een fantastische trap. Vitia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ks danonki - Gryf Bielawa 1:0

38e minuut.
Huszta is nu in balbezit. Wiejowski onderschept slim de pass. Wiejowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kailas de bal. Kailas haalt uit met een fantastische trap. Koturović bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Airoldi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Longordo met een sublieme pass. Lobstein rent richting de bal. Lobstein haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ks danonki 44%, Gryf Bielawa 56%.
ks danonki - Gryf Bielawa 1:0

66e minuut.
Longordo rent richting de bal. Longordo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wewiórski de bal. Wewiórski schiet op doel. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Inworp. Pringle met de inworp. Zając rent richting de bal. Wewiórski onderschept slim de pass. Wewiórski draait met de bal, schiet en ... Vitia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kiersgaard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Neculau bereikt de bal nog maar net als eerste. Neculau schiet op doel. Vitia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ks danonki - Gryf Bielawa 2:0

78e minuut.
Longordo passt de bal in één keer door. Kiersgaard rent richting de bal. Met opzet legt Suchodolski zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Suchodolski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Suchodolski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ks danonki 36%, Gryf Bielawa 64%.
ks danonki - Gryf Bielawa 2:0