Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GISZOWIEC Ano Crew
moja Tactiek 5-4-1
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 68.2
very good Schieten outstanding
excellent Passen formidable
good Verdedigen incredible


6e minuut.
Halikowski haalt uit met een fantastische trap. Anghelinii probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Crescenzo de bal onder controle te krijgen. Halikowski rent richting de bal. Halikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GISZOWIEC - Ano Crew 1:0

8e minuut.
Gniza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniza passt de bal zonder na te denken. Sczepiński is nu in balbezit. Sczepiński geeft de bal voor. Halikowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Sulowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Juzala is nu in balbezit. Sulowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sulowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Frelek de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Koselski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sulowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GISZOWIEC - Ano Crew 1:1

15e minuut.
Kyritsis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sczepiński met de inworp. Gniza is nu in balbezit. Gniza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Canay heeft problemen om de bal te vangen. Canay met een sublieme pass. Rybak speelt de bal door. Sulowski rent richting de bal. Sulowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Klungelig pakt Gniza de bal. Koselski is nu in balbezit. Koselski geeft een lange en hoge pass. Sulowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GISZOWIEC - Ano Crew 1:2

34e minuut.
Sczepiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pingiewko onderschept slim de pass. Pingiewko speelt de bal door. Sulowski rent richting de bal. Sulowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Koselski passt de bal zonder na te denken. Rybak is nu in balbezit. Rybak passt de bal zonder na te denken. Sulowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GISZOWIEC 56%, Ano Crew 44%.
GISZOWIEC - Ano Crew 1:2

50e minuut.
Mach onderschept slim de pass. Juzala bereikt de bal nog maar net als eerste. Mach onderschept slim de pass. Mach schiet op doel. Plókai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GISZOWIEC - Ano Crew 1:3

57e minuut.
Frelek bereikt de bal nog maar net als eerste. Frelek geeft een lange en hoge pass. Lichota met een sublieme pass. Halikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Halikowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Rybak is nu in balbezit. Juzala begaat een overtreding. Rybak raakt geblesseerd tijdens het duel. Pingiewko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vial rent richting de bal. Sulowski onderschept slim de pass. Sulowski schiet op doel. Plókai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Inworp. Guga komt het veld opgelopen. Grigorov komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Mach verovert de bal door een tackle van achteren. Mach probeert naar een medespeler te passen. Sulowski is nu in balbezit. Sulowski passt de bal in één keer door. Rybak geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GISZOWIEC 54%, Ano Crew 46%.
GISZOWIEC - Ano Crew 1:3