Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ano Crew GISZOWIEC
5-4-1 Tactiek moja
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
21 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
73.4 gemiddelde waardering 57.7
wonderbaarlijk Schieten solide
uitmuntend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen solide


8e minuut.
Barbeito passt de bal zonder na te denken. Pac is nu in balbezit. Pac speelt de bal door. Sulowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Şükür probeert naar een medespeler te passen. Siestrzewitowski probeert naar een medespeler te passen. Pac met een sublieme pass. Mach bereikt de bal nog maar net als eerste. Mach draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Siestrzewitowski geeft een hoge lob. Mach rent richting de bal. Wyleżych tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wyleżych krijgt een gele kaart. Mach is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mach met een snel genomen vrije trap. Sulowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Plókai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Vial geeft een lange en hoge pass. Kyritsis geeft de bal voor. Mach bereikt de bal nog maar net als eerste. Mach geeft een lange en hoge pass. Sulowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - GISZOWIEC 1:0

24e minuut.
Ruf verovert de bal door een tackle van achteren. Barbeito is nu in balbezit. Barbeito passt de bal in één keer door. Daar is Sulowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sulowski draait met de bal, schiet en ... Plókai bokst de bal weg.

26e minuut.
Kyritsis geeft een hoge lob. Wyleżych kopt de bal weg. Grigorov probeert de bal met de borst te controleren. Sulowski onderschept slim de pass. Sulowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wyleżych heeft problemen om de bal te vangen. Vial bereikt de bal nog maar net als eerste. Mach onderschept slim de pass. Mach haalt uit met een fantastische trap. Plókai bokst de bal weg.

27e minuut.
Vial is nu in balbezit. Mach onderschept slim de pass. Mach geeft de bal voor. Sulowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kyritsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyritsis geeft een hoge lob. Sulowski is nu in balbezit. Sulowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - GISZOWIEC 2:0

34e minuut.
Canay geeft een hoge lob. Sulowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Mach de bal. Mach geeft de bal voor. Sulowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Plókai bokst de bal weg.

38e minuut.
Sulowski is nu in balbezit. Mach rent richting de bal. Mach geeft de bal voor. Sulowski springt en kopt de bal. Plókai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - GISZOWIEC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ano Crew 46%, GISZOWIEC 54%.
Ano Crew - GISZOWIEC 3:0

51e minuut.
Pac kopt de bal weg. Mach kan de bal niet met de borst controleren. Mach geeft de bal voor. Sulowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulowski draait met de bal, schiet en ... Plókai bokst de bal weg.

54e minuut.
Şükür zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hetényi is nu in balbezit. Barbeito verovert de bal door een tackle van achteren. Barbeito geeft de bal voor. Sulowski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Ruf is nu in balbezit. Şükür onderschept slim de pass. Şükür geeft een lange en hoge pass. Mach geeft de bal voor. Sulowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Lichota geeft een hoge lob. Anghelinii speelt de bal door. Pac speelt de bal door. Daar is Sulowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sulowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Juzala komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Sulowski rent richting de bal. Mach rent richting de bal. Mach passt de bal met de wreef. Sulowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulowski draait met de bal, schiet en ... Plókai bokst de bal weg.

77e minuut.
Inworp. Guga komt het veld opgelopen. Dominikowski komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Mach rent richting de bal. Guga rent richting de bal. Mach verovert de bal door een tackle van achteren. Mach geeft een hoge lob. Sulowski springt en kopt de bal. Plókai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Kyritsis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mach de bal. Mach passt de bal met de wreef. Sulowski rent richting de bal. Sulowski haalt uit met een fantastische trap. Plókai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ano Crew 31%, GISZOWIEC 69%.
Ano Crew - GISZOWIEC 3:0