Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedo Dąbrowa Górnicza Makka
xd Tactiek wyrzuć pająka
54% Balbezit 46%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
56.8 gemiddelde waardering 58.9
very good Schieten very good
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Bambrowski onderschept slim de pass. Bambrowski speelt de bal door. Ruiz Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Jiménez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Dąbrowa Górnicza - Makka 0:1

7e minuut.
Zamachowski is nu in balbezit. Zamachowski geeft de bal voor. Ruiz Jiménez rent richting de bal. Daar is Ruiz Jiménez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruiz Jiménez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Karjalainen is nu in balbezit. Negură rent richting de bal. Karjalainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Karjalainen geeft de bal voor. Palic springt en kopt de bal. Weisner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Klungelig pakt Madera de bal. Negură is nu in balbezit. Negură probeert naar een medespeler te passen. Kełpikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kełpikowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kułyk passt de bal zonder na te denken. Podliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Podliński passt de bal met de wreef. Palic is nu in balbezit. Palic schiet op doel. Weisner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Kułyk probeert naar een medespeler te passen. Villalobos speelt de bal door. Karjalainen is nu in balbezit. Karjalainen geeft een lange en hoge pass. Palic krijgt zijn hoofd ertegen. Weisner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Karjalainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Karjalainen passt de bal in één keer door. Villalobos geeft de bal voor. Negură is nu in balbezit. Negură haalt uit met een fantastische trap. Weisner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Kuska is nu in balbezit. Kuska geeft een hoge lob. Klungelig pakt Alin de bal. Ruiz Jiménez is nu in balbezit. Ruiz Jiménez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Dąbrowa Górnicza 60%, Makka 40%.
Torpedo Dąbrowa Górnicza - Makka 0:1

51e minuut.
Pranga probeert de bal aan de voet te houden. Negură bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanowicz maakt een afschuwelijke overtreding. Bogdanowicz krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Kuska rent richting de bal. Kuska passt de bal in één keer door. Ruiz Jiménez is nu in balbezit. Ruiz Jiménez draait met de bal, schiet en ... Cieślarczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Dąbrowa Górnicza - Makka 0:2

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Podliński stond buitenspel. Kośmicki komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Mackiewicz met een snelle inworp. Zamachowski controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kełpikowski. Kełpikowski krijgt een gele kaart. Zamachowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kuska wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Kuska met een sublieme pass. Zamachowski is nu in balbezit. Zamachowski passt de bal zonder na te denken. Ruiz Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Jiménez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Podliński rent richting de bal. Wyrwa onderschept slim de pass. Wyrwa geeft de bal voor. Ruiz Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Jiménez schiet op doel. Cieślarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Kełpikowski probeert naar een medespeler te passen. Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski met een sublieme pass. Ruiz Jiménez rent richting de bal. Ruiz Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Cieślarczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cieślarczyk met een sublieme pass. Zamachowski kopt de bal weg. Ruiz Jiménez is nu in balbezit. Ruiz Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Cieślarczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Dąbrowa Górnicza - Makka 0:3

86e minuut.
Zawodziński komt het veld opgelopen. Siarzewski komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Zamachowski rent richting de bal. Zamachowski passt de bal met de wreef. Bambrowski heeft problemen om de bal te vangen. Bambrowski geeft een hoge lob. Ruiz Jiménez springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Dąbrowa Górnicza 65%, Makka 35%.
Torpedo Dąbrowa Górnicza - Makka 0:3