Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ks danonki Calciatores
mymu Tactiek Slimaczek 523
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
62.8 gemiddelde waardering 65.3
formidabel Schieten formidabel
solide Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen formidabel


3e minuut.
Boross speelt de bal door. Hartlauer is nu in balbezit. Airoldi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Airoldi krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Boross speelt de bal door. Shchedrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascente tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ascente krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Ciocan onderschept slim de pass. Ciocan probeert naar een medespeler te passen. Hartlauer is nu in balbezit. Hartlauer schiet op doel. Vlachogiannis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ks danonki - Calciatores 0:1

14e minuut.
Shchedrov is nu in balbezit. Shchedrov passt de bal met de wreef. Bắc Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Bắc Việt de bal. Bắc Việt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Leczyński met een snelle inworp. Kiersgaard is nu in balbezit. Kiersgaard passt de bal met de wreef. Wewiórski rent richting de bal. Wewiórski draait met de bal, schiet en ... Blontrock probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shchedrov met de inworp. Boross is nu in balbezit. Boross geeft een lange en hoge pass. Hartlauer rent richting de bal. Paal! Hartlauer is nu in balbezit. Hartlauer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ks danonki - Calciatores 0:2

28e minuut.
Ciocan verovert de bal door een tackle van achteren. Ciocan geeft de bal voor. Daar is Lixăndroiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hartlauer is nu in balbezit. Hartlauer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ciocan zal de hoekschop nemen. Bắc Việt maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Leczyński kopt de bal weg. Kiersgaard is nu in balbezit. Kiersgaard geeft een hoge lob. Wewiórski controleert de bal met de borst. Wewiórski haalt uit met een fantastische trap. Blontrock probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wewiórski rent richting de bal. Wewiórski haalt uit met een fantastische trap. Blontrock probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ks danonki - Calciatores 1:2

39e minuut.
Leczyński heeft problemen om de bal te vangen. Ciocan probeert naar een medespeler te passen. Boross rent richting de bal. Boross geeft de bal voor. Bắc Việt maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Kŕč kopt de bal weg. Boross rent richting de bal. Boross met een sublieme pass. Hartlauer is nu in balbezit. Hartlauer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ks danonki 47%, Calciatores 53%.
ks danonki - Calciatores 1:2

53e minuut.
Lixăndroiu is nu in balbezit. Lixăndroiu passt de bal met de wreef. Shchedrov met een sublieme pass. Bắc Việt is nu in balbezit. Bắc Việt schiet op doel. Vlachogiannis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bắc Việt bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Airoldi rent richting de bal. Airoldi passt de bal met de wreef. Kiersgaard is nu in balbezit. Kiersgaard geeft een lange en hoge pass. Wewiórski maakt een snoekduik en kopt de bal. Blontrock kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Ciocan is nu in balbezit. Ciocan geeft de bal voor. Bắc Việt rent richting de bal. Bắc Việt draait met de bal, schiet en ... Vlachogiannis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ks danonki - Calciatores 1:3

63e minuut.
Irsanskas geeft een hoge lob. Caballero controleert de bal met de borst. Caballero probeert naar een medespeler te passen. Ascente is nu in balbezit. Ascente haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Wewiórski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shchedrov. Wewiórski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pringle komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Airoldi verovert de bal door een tackle van achteren. Airoldi speelt de bal door. Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Caballero geeft een lange en hoge pass. Pringle maakt een snoekduik en kopt de bal. Blontrock kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lobstein is nu in balbezit. Lobstein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ks danonki - Calciatores 2:3

75e minuut.
Tarcza komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Airoldi probeert naar een medespeler te passen. Caballero probeert naar een medespeler te passen. Ascente is nu in balbezit. Wewiórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewiórski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Boross passt de bal zonder na te denken. Daar is Ciocan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciocan speelt de bal door. Bắc Việt rent richting de bal. Bắc Việt schiet op doel. Vlachogiannis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ks danonki 43%, Calciatores 57%.
ks danonki - Calciatores 2:3