Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calciatores ks danonki
Slimaczek 523 Tactiek mymu
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
63.2 gemiddelde waardering 60.1
excellent Schieten formidable
very good Passen solid
outstanding Verdedigen formidable


4e minuut.
Kiersgaard rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boross. Kiersgaard is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kiersgaard zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wewiórski krijgt zijn hoofd ertegen. Tozkoparan bokst de bal weg.

16e minuut.
Jolay verovert de bal door een tackle van achteren. Jolay geeft een lange en hoge pass. Ciocan is nu in balbezit. Ciocan geeft een hoge lob. Bắc Việt springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Jolay geeft een lange en hoge pass. Bắc Việt rent richting de bal. Lixăndroiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bắc Việt moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bắc Việt kan niet meer verder spelen. Zaharia komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Boross speelt de bal door. Ciocan rent richting de bal. Ciocan met een sublieme pass. Hartlauer is nu in balbezit. Hartlauer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Airoldi is nu in balbezit. Airoldi geeft een hoge lob. Hartlauer kan de bal niet met de borst controleren. Hartlauer schiet op doel. Vlachogiannis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Ciocan is nu in balbezit. Ciocan geeft een lange en hoge pass. Zaharia bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaharia schiet op doel. Vlachogiannis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Calciatores - ks danonki 1:0

44e minuut.
Lobstein speelt de bal door. Pringle bereikt de bal nog maar net als eerste. Pringle geeft een lange en hoge pass. Daar is Neculau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neculau haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calciatores 48%, ks danonki 52%.
Calciatores - ks danonki 1:0

47e minuut.
Inworp. Pringle met een snelle inworp. Solecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewiórski verovert de bal door een tackle van achteren. Wewiórski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Ciocan geeft de bal voor. Zaharia kopt de bal weg. Hartlauer is nu in balbezit. Hartlauer schiet op doel. Vlachogiannis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Vlachogiannis niet meer kan verder spelen. Caballero komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Boross geeft een lange en hoge pass. Lixăndroiu rent richting de bal. Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaharia verovert de bal door een tackle van achteren. Zaharia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Kiersgaard met een sublieme pass. Lobstein bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boross. Boross krijgt een gele kaart. Lobstein raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

81e minuut.
Kiersgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Boross is nu in balbezit. Boross passt de bal in één keer door. Hartlauer rent richting de bal. Hartlauer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Calciatores - ks danonki 2:0

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zaharia met de inworp. Alkayam geeft een hoge lob. Hartlauer springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Calciatores - ks danonki 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calciatores 57%, ks danonki 43%.
Calciatores - ks danonki 3:0