Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Motor Czechów Gryf Bielawa
Z Tactiek lewe na 5
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 4
6 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
63.8 gemiddelde waardering 62.5
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Psarros rent richting de bal. Avalos is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Avalos neemt de hoekschop. Psarros springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Legramanti is nu in balbezit. Rotaru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Legramanti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wojtoń met een snel genomen vrije trap. Legramanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Legramanti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - Gryf Bielawa 0:1

22e minuut.
Barcelos geeft de bal voor. Klungelig pakt Barrios de bal. Zabokrzycki rent richting de bal. Zabokrzycki schiet op doel. Schiller werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Motor Czechów - Gryf Bielawa 1:1

28e minuut.
Liland kopt de bal weg. Mitran met een sublieme pass. Klungelig pakt Barcelos de bal. Barcelos geeft een lange en hoge pass. Zabokrzycki krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Mitran probeert naar een medespeler te passen. Barcelos is nu in balbezit. Barcelos probeert naar een medespeler te passen. Zabokrzycki rent richting de bal. Zabokrzycki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Psarros passt de bal zonder na te denken. Avalos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Suchodolski. Suchodolski krijgt een gele kaart. Avalos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Avalos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zabokrzycki krijgt zijn hoofd ertegen. Schiller bokst de bal weg.

38e minuut.
Liland passt de bal zonder na te denken. Legramanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachtunowicz maakt een afschuwelijke overtreding. Legramanti raakt geblesseerd tijdens het duel. Legramanti wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Mitran passt de bal zonder na te denken. Avalos probeert naar een medespeler te passen. Psarros bereikt de bal nog maar net als eerste. Psarros schiet op doel. Schiller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - Gryf Bielawa 2:1

43e minuut.
Wiaderny kopt de bal weg. Daar is Barrios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zabokrzycki is nu in balbezit. Zabokrzycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - Gryf Bielawa 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motor Czechów 49%, Gryf Bielawa 51%.
Motor Czechów - Gryf Bielawa 3:1

58e minuut.
Avalos rent richting de bal. Avalos passt de bal zonder na te denken. Psarros bereikt de bal nog maar net als eerste. Psarros draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Barcelos speelt de bal door. Avalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Avalos speelt de bal door. Psarros rent richting de bal. Psarros draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Legramanti verovert de bal door een tackle van achteren. Certowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Legramanti begaat een overtreding. Legramanti krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motor Czechów 45%, Gryf Bielawa 55%.
Motor Czechów - Gryf Bielawa 3:1