Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GISZOWIEC Torpedo Dąbrowa Górnicza
moja Tactiek xd
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
59.5 gemiddelde waardering 57.2
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
solide Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Sczepiński met een sublieme pass. Lichota is nu in balbezit. Lichota passt de bal in één keer door. Halikowski rent richting de bal. Halikowski haalt uit met een fantastische trap. Cieślarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Baghdasaryan heeft problemen om de bal te vangen. Baghdasaryan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GISZOWIEC - Torpedo Dąbrowa Górnicza 1:0

10e minuut.
Negură is nu in balbezit. Wyleżych onderschept slim de pass. Wyleżych geeft een lange en hoge pass. Baghdasaryan rent richting de bal. Baghdasaryan haalt uit met een fantastische trap. Cieślarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Negură onderschept slim de pass. Wyleżych tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Negură raakt geblesseerd tijdens het duel. Kełpikowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Palic krijgt zijn hoofd ertegen. Plókai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Wyleżych geeft een lange en hoge pass. Halikowski kopt de bal weg. Baghdasaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baghdasaryan draait met de bal, schiet en ... Cieślarczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GISZOWIEC - Torpedo Dąbrowa Górnicza 2:0

17e minuut.
Baghdasaryan is nu in balbezit. Halikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kułyk. Kułyk krijgt een gele kaart. Halikowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baghdasaryan wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Sczepiński rent richting de bal. Palic verovert de bal door een tackle van achteren. Ruf rent richting de bal. Palic onderschept slim de pass. Palic schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GISZOWIEC - Torpedo Dąbrowa Górnicza 2:1

26e minuut.
Inworp. Karjalainen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berger speelt de bal door. Palic rent richting de bal. Palic draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Podliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Podliński passt de bal zonder na te denken. Negură is nu in balbezit. Negură haalt uit met een fantastische trap. Plókai maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Kułyk verovert de bal door een tackle van achteren. Karjalainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kułyk probeert naar een medespeler te passen. Negură bereikt de bal nog maar net als eerste. Negură draait met de bal, schiet en ... Plókai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Halikowski is nu in balbezit. Alin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Halikowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Baghdasaryan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Halikowski rent richting de bal. Halikowski haalt uit met een fantastische trap. Cieślarczyk bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GISZOWIEC 47%, Torpedo Dąbrowa Górnicza 53%.
GISZOWIEC - Torpedo Dąbrowa Górnicza 2:1

53e minuut.
Karjalainen kopt de bal weg. Ruf rent richting de bal. Kełpikowski speelt de bal door. Negură rent richting de bal. Negură draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Guga komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Hetényi verovert de bal door een tackle van achteren. Hetényi met een sublieme pass. Klungelig pakt Halikowski de bal. Baghdasaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baghdasaryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GISZOWIEC - Torpedo Dąbrowa Górnicza 3:1

60e minuut.
Lichota rent richting de bal. Podliński verovert de bal door een tackle van achteren. Podliński passt de bal in één keer door. Negură is nu in balbezit. Negură haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Grigorov is nu in balbezit. Berger onderschept slim de pass. Berger geeft een lange en hoge pass. Palic bereikt de bal nog maar net als eerste. Palic schiet op doel. Plókai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Podliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Halikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Berger maakt een afschuwelijke overtreding. Berger is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Halikowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baghdasaryan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Halikowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Cieślarczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Halikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Alin is nu in balbezit. Met opzet legt Halikowski zijn tegenspeler op de grond. Halikowski krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Lichota onderschept slim de pass. Lichota speelt de bal door. Halikowski is nu in balbezit. Halikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GISZOWIEC - Torpedo Dąbrowa Górnicza 4:1

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kośmicki komt het veld opgelopen. Toboła komt het veld opgelopen. Lichota met de inworp. Grigorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Sczepiński speelt de bal door. Baghdasaryan rent richting de bal. Karjalainen begaat een overtreding. Karjalainen krijgt een gele kaart. Baghdasaryan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Siarzewski komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Lichota passt de bal in één keer door. Alin onderschept slim de pass. Halikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Halikowski draait met de bal, schiet en ... Cieślarczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hetényi speelt de bal door. Páles onderschept slim de pass. Lichota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichota geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Karjalainen kopt de bal weg. Kełpikowski geeft een hoge lob. Negură bereikt de bal nog maar net als eerste. Negură schiet op doel. Plókai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GISZOWIEC - Torpedo Dąbrowa Górnicza 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GISZOWIEC 38%, Torpedo Dąbrowa Górnicza 62%.
GISZOWIEC - Torpedo Dąbrowa Górnicza 4:2