Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Makka Ano Crew
wyrzuć pająka Tactiek 5-4-1
37% Balbezit 63%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.4 gemiddelde waardering 72.9
very good Schieten very good
excellent Passen formidable
excellent Verdedigen outstanding


3e minuut.
Canay bereikt de bal nog maar net als eerste. Canay geeft een lange en hoge pass. Barbeito is nu in balbezit. Barbeito draait met de bal, schiet en ... Weisner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Makka - Ano Crew 0:1

23e minuut.
Zamachowski passt de bal met de wreef. Bambrowski rent richting de bal. Şükür maakt een afschuwelijke overtreding. Şükür krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Şükür passt de bal met de wreef. Canay heeft problemen om de bal te vangen. Canay met een sublieme pass. Ruiz Jiménez is nu in balbezit. Ruiz Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Makka - Ano Crew 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Makka 45%, Ano Crew 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Makka - Ano Crew 1:1

46e minuut.
Daar is Şükür, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şükür passt de bal zonder na te denken. Pac rent richting de bal. Mach geeft een lange en hoge pass. Barbeito maakt een snoekduik en kopt de bal. Weisner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Şükür is nu in balbezit. Şükür geeft de bal voor. Mach bereikt de bal nog maar net als eerste. Mach geeft een lange en hoge pass. Barbeito springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Barbeito kopt de bal weg. Wyrwa heeft problemen om de bal te vangen. Şükür is nu in balbezit. Şükür geeft een lange en hoge pass. Bogdanowicz kopt de bal weg. Weisner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barbeito is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Makka - Ano Crew 1:2

58e minuut.
Zamachowski geeft een hoge lob. Anghelinii probeert naar een medespeler te passen. Wyrwa rent richting de bal. Barbeito onderschept slim de pass. Barbeito haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Klungelig pakt Bambrowski de bal. Bambrowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Shump de bal. Ruiz Jiménez onderschept slim de pass. Ruiz Jiménez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Makka 49%, Ano Crew 51%.
Makka - Ano Crew 1:2