Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calciatores Ano Crew
Slimaczek 523 Tactiek 5-4-1
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
63.5 gemiddelde waardering 70.9
formidable Schieten excellent
very good Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


4e minuut.
Bắc Việt met de inworp. Shchedrov probeert de bal met de borst te controleren. Shchedrov passt de bal met de wreef. Bắc Việt rent richting de bal. Bắc Việt draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Şükür passt de bal zonder na te denken. Barbeito is nu in balbezit. Barbeito passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sulowski de bal. Sulowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Twórczyński speelt de bal door. Barbeito is nu in balbezit. Barbeito passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sulowski de bal. Sulowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Hartlauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Canay bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocan speelt de bal door. Hartlauer is nu in balbezit. Hartlauer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Siestrzewitowski met een sublieme pass. Pac controleert de bal met de borst. Barbeito is nu in balbezit. Barbeito geeft een hoge lob. Sulowski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Pac probeert naar een medespeler te passen. Şükür probeert naar een medespeler te passen. Kağıtçı geeft een lange en hoge pass. Hartlauer rent richting de bal. Hartlauer draait met de bal, schiet en ... Anghelinii probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Bắc Việt is nu in balbezit. Siestrzewitowski begaat een overtreding. Bắc Việt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ciocan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bắc Việt krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calciatores 49%, Ano Crew 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Calciatores - Ano Crew 0:0

55e minuut.
Inworp. Alkayam komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Canay heeft problemen om de bal te vangen. Hartlauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartlauer passt de bal in één keer door. Bắc Việt rent richting de bal. Bắc Việt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Twórczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchedrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Twórczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Twórczyński passt de bal in één keer door. Barbeito geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Shchedrov speelt de bal door. Bắc Việt rent richting de bal. Şükür schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Şükür is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

76e minuut.
Shchedrov passt de bal in één keer door. Crescenzo rent richting de bal. Hartlauer verovert de bal door een tackle van achteren. Hartlauer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Calciatores - Ano Crew 1:0

81e minuut.
Pac met een sublieme pass. Shchedrov geeft een hoge lob. Bắc Việt is nu in balbezit. Bắc Việt draait met de bal, schiet en ... Anghelinii werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Barbeito passt de bal zonder na te denken. Sulowski rent richting de bal. Kağıtçı onderschept slim de pass. Twórczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Twórczyński schiet op doel. Blontrock verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calciatores 54%, Ano Crew 46%.
Calciatores - Ano Crew 1:0