Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gryf Bielawa Torpedo Dąbrowa Górnicza
????451 Tactiek xd
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
63.2 gemiddelde waardering 58.4
very good Schieten very good
very good Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


5e minuut.
Celmer kopt de bal weg. Palic rent richting de bal. Palic passt de bal in één keer door. Negură bereikt de bal nog maar net als eerste. Negură draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Palic met een sublieme pass. Podliński is nu in balbezit. Wiaderny legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Podliński raakt geblesseerd tijdens het duel. Kełpikowski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Vitia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Klungelig pakt Karjalainen de bal. Karjalainen passt de bal zonder na te denken. Berger met een sublieme pass. Negură bereikt de bal nog maar net als eerste. Negură haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtoń tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kełpikowski met een snel genomen vrije trap. Negură springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryf Bielawa - Torpedo Dąbrowa Górnicza 0:1

23e minuut.
Wojtoń met een snelle inworp. Berger is nu in balbezit. Wiejowski onderschept slim de pass. Wiejowski geeft een lange en hoge pass. Legramanti maakt een snoekduik en kopt de bal. Cieślarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wiejowski met de inworp. Wojtoń is nu in balbezit. Wojtoń geeft een hoge lob. Legramanti springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Wiejowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wojtoń geeft de bal voor. Legramanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Legramanti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gryf Bielawa - Torpedo Dąbrowa Górnicza 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gryf Bielawa 61%, Torpedo Dąbrowa Górnicza 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gryf Bielawa - Torpedo Dąbrowa Górnicza 1:1

49e minuut.
Páles geeft de bal voor. Kełpikowski is nu in balbezit. Kełpikowski passt de bal in één keer door. Negură bereikt de bal nog maar net als eerste. Negură schiet op doel. Vitia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Kełpikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kełpikowski geeft de bal voor. Sanchez onderschept slim de pass. Karjalainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Karjalainen draait met de bal, schiet en ... Vitia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Podliński rent richting de bal. Podliński passt de bal in één keer door. Negură bereikt de bal nog maar net als eerste. Negură schiet op doel. Vitia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryf Bielawa - Torpedo Dąbrowa Górnicza 1:2

70e minuut.
Inworp. Kośmicki komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Doeltrap. Zawodziński komt het veld opgelopen. Toboła komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Alin probeert naar een medespeler te passen. Karjalainen heeft problemen om de bal te vangen. Karjalainen probeert naar een medespeler te passen. Kośmicki rent richting de bal. Kośmicki schiet op doel. Vitia bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gryf Bielawa 54%, Torpedo Dąbrowa Górnicza 46%.
Gryf Bielawa - Torpedo Dąbrowa Górnicza 1:2