Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GISZOWIEC Motor Czechów
moja Tactiek G
52% Balbezit 48%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
59.8 gemiddelde waardering 64
solide Schieten wonderbaarlijk
uitstekend Passen uitstekend
solide Verdedigen formidabel


3e minuut.
Mitran rent richting de bal. Mitran passt de bal met de wreef. Psarros bereikt de bal nog maar net als eerste. Psarros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GISZOWIEC - Motor Czechów 0:1

4e minuut.
Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotaru geeft de bal voor. Avalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Avalos geeft een hoge lob. Theiler maakt een snoekduik en kopt de bal. Plókai bokst de bal weg.

5e minuut.
Avalos is nu in balbezit. Sczepiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Avalos verovert de bal door een tackle van achteren. Avalos geeft een hoge lob. Psarros maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Mitran passt de bal in één keer door. Daar is Psarros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frelek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Psarros raakt geblesseerd tijdens het duel. Theiler zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
GISZOWIEC - Motor Czechów 0:2

12e minuut.
Sleegers bereikt de bal nog maar net als eerste. Sleegers passt de bal zonder na te denken. Avalos met een sublieme pass. Theiler rent richting de bal. Theiler haalt uit met een fantastische trap. Plókai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Baghdasaryan passt de bal in één keer door. Lichota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichota passt de bal met de wreef. Halikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Halikowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Łaszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Łaszkiewicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Wyleżych de bal. Psarros is nu in balbezit. Psarros schiet op doel. Plókai bokst de bal weg. Theiler rent richting de bal. Theiler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GISZOWIEC - Motor Czechów 0:3

20e minuut.
Juzala maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sczepiński kopt de bal weg. Jachtunowicz rent richting de bal. Gniza onderschept slim de pass. Gniza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Sczepiński passt de bal in één keer door. Halikowski is nu in balbezit. Jachtunowicz begaat een overtreding. Jachtunowicz krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Frelek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Avalos neemt de hoekschop. Theiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Sleegers passt de bal met de wreef. Mitran rent richting de bal. Mitran geeft een hoge lob. Theiler is nu in balbezit. Theiler haalt uit met een fantastische trap. Plókai bokst de bal weg. Psarros bereikt de bal nog maar net als eerste. Psarros speelt de bal door. Theiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GISZOWIEC - Motor Czechów 0:4

38e minuut.
Psarros bereikt de bal nog maar net als eerste. Psarros geeft de bal voor. Ruf probeert de bal aan de voet te houden. Theiler rent richting de bal. Theiler schiet op doel. Plókai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Vial is nu in balbezit. Mitran onderschept slim de pass. Mitran geeft de bal voor. Theiler rent richting de bal. Theiler draait met de bal, schiet en ... Plókai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GISZOWIEC 59%, Motor Czechów 41%.
GISZOWIEC - Motor Czechów 0:4

52e minuut.
Baghdasaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaszkiewicz onderschept slim de pass. Łaszkiewicz geeft een hoge lob. Psarros rent richting de bal. Psarros draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Łaszkiewicz passt de bal in één keer door. Mitran is nu in balbezit. Mitran geeft de bal voor. Theiler rent richting de bal. Theiler draait met de bal, schiet en ... Plókai bokst de bal weg. Psarros rent richting de bal. Psarros haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Sleegers met een sublieme pass. Mitran bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitran passt de bal met de wreef. Psarros rent richting de bal. Psarros draait met de bal, schiet en ... Plókai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Theiler passt de bal met de wreef. Mitran rent richting de bal. Mitran passt de bal zonder na te denken. Psarros bereikt de bal nog maar net als eerste. Psarros draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Rotaru is nu in balbezit. Sczepiński verovert de bal door een tackle van achteren. Tomašević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sczepiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Halikowski komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
GISZOWIEC - Motor Czechów 1:4

65e minuut.
Inworp. Grigorov komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Mitran met een snelle inworp. Sleegers met een sublieme pass. Avalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Avalos geeft de bal voor. Psarros maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GISZOWIEC - Motor Czechów 1:5

67e minuut.
Avalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Avalos geeft een hoge lob. Psarros rent richting de bal. Psarros schiet op doel. Plókai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GISZOWIEC - Motor Czechów 1:6

70e minuut.
Avalos kopt de bal weg. Sleegers heeft problemen om de bal te vangen. Sleegers geeft een hoge lob. Psarros rent richting de bal. Psarros draait met de bal, schiet en ... Paal!

77e minuut.
Avalos is nu in balbezit. Avalos passt de bal met de wreef. Theiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler draait met de bal, schiet en ... Plókai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GISZOWIEC - Motor Czechów 1:7

82e minuut.
Avalos kopt de bal weg. Psarros rent richting de bal. Psarros speelt de bal door. Theiler is nu in balbezit. Theiler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Jachtunowicz geeft de bal voor. Psarros kopt de bal weg. Frelek probeert de bal aan de voet te houden. Theiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GISZOWIEC 66%, Motor Czechów 34%.
GISZOWIEC - Motor Czechów 1:7