Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Motor Czechów GISZOWIEC
G Tactiek moja
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
26 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
69.3 gemiddelde waardering 58.8
outstanding Schieten very good
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen solid


2e minuut.
Łaszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Avalos is nu in balbezit. Avalos passt de bal met de wreef. Theiler is nu in balbezit. Theiler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Avalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Avalos probeert naar een medespeler te passen. Theiler rent richting de bal. Theiler haalt uit met een fantastische trap. Plókai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - GISZOWIEC 1:0

10e minuut.
Theiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler passt de bal in één keer door. Psarros is nu in balbezit. Psarros draait met de bal, schiet en ... Plókai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - GISZOWIEC 2:0

13e minuut.
Baghdasaryan rent richting de bal. Baghdasaryan passt de bal in één keer door. Sczepiński rent richting de bal. Sczepiński passt de bal met de wreef. Gniza bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Klungelig pakt Mitran de bal. Mitran speelt de bal door. Psarros is nu in balbezit. Psarros geeft de bal voor. Theiler rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - GISZOWIEC 3:0

25e minuut.
Theiler is nu in balbezit. Theiler met een sublieme pass. Avalos rent richting de bal. Avalos geeft een lange en hoge pass. Psarros krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Long Quân probeert naar een medespeler te passen. Theiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler probeert naar een medespeler te passen. Psarros bereikt de bal nog maar net als eerste. Psarros schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Barcelos met een sublieme pass. Avalos is nu in balbezit. Avalos passt de bal zonder na te denken. Daar is Theiler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theiler haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Wyleżych met een sublieme pass. Jachtunowicz rent richting de bal. Jachtunowicz geeft een lange en hoge pass. Theiler maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

40e minuut.
Mitran rent richting de bal. Mitran geeft de bal voor. Theiler is nu in balbezit. Theiler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - GISZOWIEC 4:0

45e minuut.
Sczepiński rent richting de bal. Sczepiński geeft de bal voor. Certowicz onderschept slim de pass. Lichota geeft de bal voor. Gniza maakt een snoekduik en kopt de bal. Zimmermann bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motor Czechów 43%, GISZOWIEC 57%.
Motor Czechów - GISZOWIEC 4:0

49e minuut.
Avalos passt de bal zonder na te denken. Theiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler passt de bal in één keer door. Psarros bereikt de bal nog maar net als eerste. Psarros draait met de bal, schiet en ... Plókai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Guga rent richting de bal. Guga passt de bal in één keer door. Avalos is nu in balbezit. Avalos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Certowicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lichota zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baghdasaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baghdasaryan geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Avalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Avalos passt de bal in één keer door. Theiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - GISZOWIEC 5:0

61e minuut.
Inworp. Grigorov komt het veld opgelopen. Dominikowski komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Avalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Avalos passt de bal in één keer door. Psarros bereikt de bal nog maar net als eerste. Psarros schiet op doel. Plókai maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Mitran bereikt de bal nog maar net als eerste. Vial legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mitran is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Theiler neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - GISZOWIEC 6:0

65e minuut.
Jachtunowicz geeft een hoge lob. Avalos is nu in balbezit. Avalos speelt de bal door. Theiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler draait met de bal, schiet en ... Plókai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Mitran met een snelle inworp. Jachtunowicz speelt de bal door. Avalos geeft een lange en hoge pass. Theiler heeft problemen om de bal te vangen. Theiler haalt uit met een fantastische trap. Plókai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Vial is nu in balbezit. Barcelos onderschept slim de pass. Barcelos passt de bal zonder na te denken. Psarros is nu in balbezit. Psarros haalt uit met een fantastische trap. Plókai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Łaszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Jachtunowicz rent richting de bal. Jachtunowicz speelt de bal door. Mitran is nu in balbezit. Mitran haalt uit met een fantastische trap. Plókai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Theiler is nu in balbezit. Theiler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - GISZOWIEC 7:0

79e minuut.
Barcelos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mitran rent richting de bal. Mitran geeft de bal voor. Psarros maakt een snoekduik en kopt de bal. Dominikowski probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Long Quân probeert naar een medespeler te passen. Avalos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Juzala. Juzala krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Avalos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barcelos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mitran is nu in balbezit. Mitran passt de bal met de wreef. Daar is Psarros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Psarros haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Barcelos met een sublieme pass. Mitran met een sublieme pass. Psarros bereikt de bal nog maar net als eerste. Psarros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - GISZOWIEC 8:0

87e minuut.
Avalos heeft problemen om de bal te vangen. Avalos met een sublieme pass. Theiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - GISZOWIEC 9:0

88e minuut.
Sczepiński probeert naar een medespeler te passen. Dominikowski speelt de bal door. Mitran is nu in balbezit. Mitran geeft een hoge lob. Theiler krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motor Czechów 42%, GISZOWIEC 58%.
Motor Czechów - GISZOWIEC 9:0