Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-09 20:14
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.52 [del]
  • Stadion: Trybuna B
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 33900
Reprezentacja Macca ks danonki
4-4-2 Makka Tactiek mymu
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
58.2 gemiddelde waardering 61.4
zeer goed Schieten uitmuntend
uitstekend Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Clavuot is nu in balbezit. Leczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Leczyński geeft een lange en hoge pass. Lobstein is nu in balbezit. Lobstein draait met de bal, schiet en ... Paal! Weisner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Zamachowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Seniuk komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Seniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Leczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Leczyński geeft een lange en hoge pass. Lobstein rent richting de bal. Lobstein draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pranga verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pringle neemt de hoekschop. Kiersgaard krijgt zijn hoofd ertegen. Weisner bokst de bal weg.

20e minuut.
Lixăndroiu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cămătaru heeft problemen om de bal te vangen. Wewiórski is nu in balbezit. Wewiórski haalt uit met een fantastische trap. Weisner werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reprezentacja Macca - ks danonki 0:1

26e minuut.
Tarcza speelt de bal door. Pringle rent richting de bal. Pringle passt de bal in één keer door. Lobstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobstein haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Wewiórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewiórski schiet op doel. Weisner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reprezentacja Macca 66%, ks danonki 34%.
Reprezentacja Macca - ks danonki 0:1

47e minuut.
Bogdanowicz passt de bal met de wreef. Seniuk probeert naar een medespeler te passen. Tarcza rent richting de bal. Tarcza passt de bal zonder na te denken. Lobstein is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Lixăndroiu passt de bal zonder na te denken. Kiersgaard rent richting de bal. Wyrwa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wyrwa krijgt een gele kaart. Kiersgaard is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kiersgaard zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Weisner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Buitenspel voor Ruiz Jiménez. Goede buitenspelval van de verdediging. Lixăndroiu neemt vlug de vrije trap. Cămătaru heeft problemen om de bal te vangen. Wewiórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewiórski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Reprezentacja Macca - ks danonki 0:2

59e minuut.
Seniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniuk probeert naar een medespeler te passen. Clavuot is nu in balbezit. Clavuot schiet op doel. Crivăţ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reprezentacja Macca - ks danonki 1:2

60e minuut.
Pringle is nu in balbezit. Pringle geeft een hoge lob. Lobstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobstein schiet op doel. Weisner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reprezentacja Macca - ks danonki 1:3

67e minuut.
Kiersgaard rent richting de bal. Kiersgaard met een sublieme pass. Ascente is nu in balbezit. Wewiórski rent richting de bal. Wewiórski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Doeltrap. Longordo komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Wewiórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewiórski passt de bal met de wreef. Madera is nu in balbezit. Lobstein verovert de bal door een tackle van achteren. Lobstein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reprezentacja Macca - ks danonki 1:4

74e minuut.
Klungelig pakt Bambrowski de bal. Bambrowski passt de bal met de wreef. Wyrwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewiórski onderschept slim de pass. Wewiórski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Cămătaru geeft de bal voor. Pringle kopt de bal weg. Lobstein rent richting de bal. Lobstein schiet op doel. Weisner probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Ascente rent richting de bal. Ascente draait met de bal, schiet en ... Weisner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reprezentacja Macca - ks danonki 1:5

76e minuut.
Caballero komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Lobstein is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Madera ... Strafschop! Lobstein is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wewiórski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Weisner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reprezentacja Macca - ks danonki 1:6

84e minuut.
Lobstein rent richting de bal. Lobstein met een sublieme pass. Pringle is nu in balbezit. Pringle geeft een hoge lob. Wewiórski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Longordo probeert naar een medespeler te passen. Wyrwa verovert de bal door een tackle van achteren. Caballero rent richting de bal. Caballero geeft een lange en hoge pass. Lobstein krijgt zijn hoofd ertegen. Weisner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reprezentacja Macca 58%, ks danonki 42%.
Reprezentacja Macca - ks danonki 1:6