Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ks danonki Reprezentacja Macca
mymu Tactiek wyrzuć pająka
59% Balbezit 41%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
62.5 gemiddelde waardering 53.5
uitmuntend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Irsanskas geeft de bal voor. Rysio rent richting de bal. Pranga is nu in balbezit. Wewiórski rent richting de bal. Wewiórski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Seniuk rent richting de bal. Seniuk geeft een lange en hoge pass. Airoldi rent richting de bal. Ruiz Jiménez onderschept slim de pass. Ruiz Jiménez schiet op doel. Vlachogiannis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Gościniak rent richting de bal. Gościniak speelt de bal door. Ruiz Jiménez rent richting de bal. Ruiz Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Vlachogiannis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ks danonki - Reprezentacja Macca 0:1

20e minuut.
Kiersgaard geeft een hoge lob. Wewiórski heeft problemen om de bal te vangen. Gościniak rent richting de bal. Wewiórski verovert de bal door een tackle van achteren. Wewiórski haalt uit met een fantastische trap. Weisner bokst de bal weg.

43e minuut.
Bogdanowicz passt de bal met de wreef. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski met een sublieme pass. Gościniak rent richting de bal. Gościniak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ks danonki 43%, Reprezentacja Macca 57%.
ks danonki - Reprezentacja Macca 0:1

49e minuut.
Kiersgaard rent richting de bal. Kiersgaard geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lobstein de bal. Gościniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobstein onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ks danonki - Reprezentacja Macca 1:1

56e minuut.
Bambrowski kopt de bal weg. Wyrwa heeft problemen om de bal te vangen. Neculau rent richting de bal. Neculau haalt uit met een fantastische trap. Weisner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ks danonki - Reprezentacja Macca 2:1

60e minuut.
Wewiórski is nu in balbezit. Wewiórski passt de bal met de wreef. Kiersgaard is nu in balbezit. Kiersgaard geeft een lange en hoge pass. Lobstein springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Irsanskas rent richting de bal. Irsanskas speelt de bal door. Kiersgaard is nu in balbezit. Kiersgaard geeft de bal voor. Wewiórski maakt een snoekduik en kopt de bal. Weisner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Weisner speelt de bal door. Lixăndroiu kopt de bal weg. Lobstein rent richting de bal. Lobstein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ks danonki - Reprezentacja Macca 3:1

66e minuut.
Airoldi is nu in balbezit. Airoldi geeft de bal voor. Lobstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobstein haalt uit met een fantastische trap. Weisner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ks danonki - Reprezentacja Macca 4:1

68e minuut.
Wewiórski heeft problemen om de bal te vangen. Seniuk begaat een overtreding. Wewiórski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Irsanskas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kiersgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiersgaard geeft de bal voor. Lobstein rent richting de bal. Lobstein schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bambrowski geeft een hoge lob. Ruiz Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Longordo begaat een overtreding. Longordo krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Kiersgaard rent richting de bal. Kiersgaard geeft een hoge lob. Wyrwa heeft problemen om de bal te vangen. Neculau is nu in balbezit. Neculau schiet op doel. Weisner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ks danonki 33%, Reprezentacja Macca 67%.
ks danonki - Reprezentacja Macca 4:1