Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calciatores Torpedo Dąbrowa Górnicza
Slimaczek 523 Tactiek xd
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
64.4 gemiddelde waardering 58.3
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Podliński passt de bal in één keer door. Palic rent richting de bal. Solecki begaat een overtreding. Solecki krijgt een gele kaart. Palic raakt geblesseerd tijdens het duel. Kełpikowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Palic krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Berger geeft een lange en hoge pass. Amsterdamski heeft problemen om de bal te vangen. Palic is nu in balbezit. Karjalainen rent richting de bal. Karjalainen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Kełpikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kełpikowski speelt de bal door. Daar is Podliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podliński geeft de bal voor. Palic maakt een snoekduik en kopt de bal. Blontrock verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Kŕč is nu in balbezit. Kŕč geeft de bal voor. Kułyk kopt de bal weg. Kełpikowski geeft een lange en hoge pass. Palic maakt een snoekduik en kopt de bal. Blontrock bokst de bal weg.

11e minuut.
Boross speelt de bal door. Hartlauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchedrov geeft een lange en hoge pass. Bắc Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bắc Việt schiet op doel. Cieślarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Shchedrov met een sublieme pass. Ciocan rent richting de bal. Ciocan geeft de bal voor. Hartlauer is nu in balbezit. Hartlauer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Solecki geeft de bal voor. Inworp. Kułyk met de inworp. Kełpikowski geeft een hoge lob. Palic springt en kopt de bal. Blontrock bokst de bal weg.

18e minuut.
Bắc Việt onderschept slim de pass. Hartlauer rent richting de bal. Ciocan met een sublieme pass. Hartlauer is nu in balbezit. Hartlauer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kełpikowski kopt de bal weg. Negură rent richting de bal. Shchedrov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Negură is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kełpikowski wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Shchedrov rent richting de bal. Shchedrov geeft de bal voor. Bắc Việt kopt de bal weg. Hartlauer rent richting de bal. Hartlauer draait met de bal, schiet en ... Cieślarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Shchedrov rent richting de bal. Shchedrov passt de bal met de wreef. Ciocan is nu in balbezit. Ciocan geeft de bal voor. Hartlauer maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Podliński passt de bal in één keer door. Karjalainen probeert naar een medespeler te passen. Kełpikowski is nu in balbezit. Kełpikowski geeft een lange en hoge pass. Palic maakt een snoekduik en kopt de bal. Blontrock bokst de bal weg.

42e minuut.
Karjalainen passt de bal met de wreef. Negură is nu in balbezit. Kełpikowski is nu in balbezit. Kełpikowski draait met de bal, schiet en ... Blontrock werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Calciatores - Torpedo Dąbrowa Górnicza 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calciatores 57%, Torpedo Dąbrowa Górnicza 43%.
Calciatores - Torpedo Dąbrowa Górnicza 0:1

59e minuut.
Hartlauer is nu in balbezit. Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartlauer verovert de bal door een tackle van achteren. Hartlauer schiet op doel. Cieślarczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alkayam komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Cieślarczyk trapt de bal weg van het doel. Berger kopt de bal weg. Negură bereikt de bal nog maar net als eerste. Negură schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Berger is nu in balbezit. Berger passt de bal met de wreef. Podliński rent richting de bal. Podliński geeft de bal voor. Palic maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Alkayam rent richting de bal. Alkayam passt de bal zonder na te denken. Bắc Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bắc Việt draait met de bal, schiet en ... Cieślarczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Calciatores - Torpedo Dąbrowa Górnicza 1:1

75e minuut.
Kośmicki komt het veld opgelopen. Toboła komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Shchedrov passt de bal zonder na te denken. Alkayam bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkayam geeft een hoge lob. Bắc Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bắc Việt haalt uit met een fantastische trap. Cieślarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Inworp. Siarzewski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calciatores 52%, Torpedo Dąbrowa Górnicza 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Calciatores - Torpedo Dąbrowa Górnicza 1:1