Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ano Crew Gryf Bielawa
5-4-1 Tactiek lewe na 5
59% Balbezit 41%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
72.2 gemiddelde waardering 62.5
formidabel Schieten zeer goed
formidabel Passen zeer goed
wonderbaarlijk Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Wiaderny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski passt de bal met de wreef. Legramanti rent richting de bal. Legramanti draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Gryf Bielawa 0:1

8e minuut.
Medoń rent richting de bal. Medoń passt de bal zonder na te denken. Wiejowski probeert naar een medespeler te passen. Legramanti is nu in balbezit. Legramanti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Kyritsis rent richting de bal. Wiejowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wiejowski speelt de bal door. Legramanti is nu in balbezit. Legramanti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Gryf Bielawa 0:2

29e minuut.
Daar is Mach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mach geeft een hoge lob. Barrios heeft problemen om de bal te vangen. Sulowski rent richting de bal. Sulowski haalt uit met een fantastische trap. Vitia bokst de bal weg.

31e minuut.
Shump met een sublieme pass. Klungelig pakt Siestrzewitowski de bal. Siestrzewitowski met een sublieme pass. Barbeito is nu in balbezit. Barbeito haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Legramanti met een sublieme pass. Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Canay rent richting de bal. Wiejowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wiejowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Liland met de inworp. Medoń is nu in balbezit. Medoń geeft een hoge lob. Klungelig pakt Legramanti de bal. Legramanti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ano Crew 57%, Gryf Bielawa 43%.
Ano Crew - Gryf Bielawa 0:2

71e minuut.
Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski geeft de bal voor. Legramanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Legramanti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Gryf Bielawa 0:3

79e minuut.
Wojtoń met een snelle inworp. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski geeft een hoge lob. Legramanti springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Gryf Bielawa 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ano Crew 52%, Gryf Bielawa 48%.
Ano Crew - Gryf Bielawa 0:4