Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ks danonki GISZOWIEC
mymu Tactiek moja
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
62 gemiddelde waardering 59.4
formidable Schieten very good
solid Passen excellent
outstanding Verdedigen very good


8e minuut.
Kiersgaard probeert naar een medespeler te passen. Pringle rent richting de bal. Pringle speelt de bal door. Wewiórski is nu in balbezit. Wewiórski draait met de bal, schiet en ... Plókai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Caballero speelt de bal door. Kiersgaard is nu in balbezit. Kiersgaard passt de bal met de wreef. Wewiórski rent richting de bal. Wewiórski haalt uit met een fantastische trap. Plókai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wewiórski is nu in balbezit. Wewiórski schiet op doel. Plókai werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

19e minuut.
Leczyński passt de bal met de wreef. Caballero is nu in balbezit. Caballero speelt de bal door. Lobstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobstein schiet op doel. Plókai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Huszta geeft de bal voor. Pringle met een sublieme pass. Wewiórski is nu in balbezit. Wewiórski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ks danonki - GISZOWIEC 1:0

27e minuut.
Baghdasaryan is nu in balbezit. Baghdasaryan passt de bal met de wreef. Huszta is nu in balbezit. Halikowski onderschept slim de pass. Halikowski schiet op doel. Crivăţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Caballero heeft problemen om de bal te vangen. Caballero speelt de bal door. Lobstein is nu in balbezit. Lobstein haalt uit met een fantastische trap. Plókai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ks danonki - GISZOWIEC 2:0

43e minuut.
Huszta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tarcza komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Pringle is nu in balbezit. Pringle geeft een lange en hoge pass. Frelek kopt de bal weg. Wewiórski is nu in balbezit. Wewiórski draait met de bal, schiet en ... Plókai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ks danonki 29%, GISZOWIEC 71%.
ks danonki - GISZOWIEC 2:0

50e minuut.
Sczepiński met de inworp. Juzala bereikt de bal nog maar net als eerste. Juzala geeft een hoge lob. Halikowski rent richting de bal. Halikowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wyleżych. Caballero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Caballero met een snel genomen vrije trap. Wyleżych bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobstein onderschept slim de pass. Lobstein haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Doeltrap. Grigorov komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Pringle is nu in balbezit. Sczepiński verovert de bal door een tackle van achteren. Irsanskas onderschept slim de pass. Irsanskas geeft een lange en hoge pass. Wewiórski rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Longordo komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Wyleżych geeft een hoge lob. Lichota kopt de bal weg. Halikowski rent richting de bal. Halikowski schiet op doel. Crivăţ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ks danonki - GISZOWIEC 2:1

71e minuut.
Dominikowski komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Dominikowski geeft een hoge lob. Lixăndroiu onderschept slim de pass. Halikowski rent richting de bal. Halikowski haalt uit met een fantastische trap. Crivăţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ks danonki - GISZOWIEC 2:2

77e minuut.
Grigorov kopt de bal weg. Halikowski is nu in balbezit. Gniza is nu in balbezit. Gniza draait met de bal, schiet en ... Crivăţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ks danonki - GISZOWIEC 2:3

80e minuut.
Lichota verovert de bal door een tackle van achteren. Lichota probeert naar een medespeler te passen. Halikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Halikowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Kiersgaard kopt de bal weg. Halikowski rent richting de bal. Lixăndroiu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Halikowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gniza neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Crivăţ probeert wanhopig de bal te grijpen. Gniza is nu in balbezit. Gniza schiet op doel. Crivăţ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ks danonki - GISZOWIEC 2:4

88e minuut.
Lixăndroiu probeert de bal aan de voet te houden. Lichota rent richting de bal. Lichota geeft de bal voor. Gniza springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ks danonki - GISZOWIEC 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ks danonki 53%, GISZOWIEC 47%.
ks danonki - GISZOWIEC 2:5