Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GISZOWIEC ks danonki
moja Tactiek mymu
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.6 gemiddelde waardering 63.5
zeer goed Schieten uitmuntend
uitstekend Passen solide
solide Verdedigen formidabel


4e minuut.
Ascente speelt de bal door. Pringle is nu in balbezit. Pringle speelt de bal door. Wewiórski is nu in balbezit. Wewiórski draait met de bal, schiet en ... Plókai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Irsanskas rent richting de bal. Lichota verovert de bal door een tackle van achteren. Halikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarcza met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Airoldi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
GISZOWIEC - ks danonki 1:0

8e minuut.
Wyleżych rent richting de bal. Vial verovert de bal door een tackle van achteren. Pringle met een sublieme pass. Ascente is nu in balbezit. Ascente schiet op doel. Plókai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Lixăndroiu onderschept slim de pass. Baghdasaryan is nu in balbezit. Lixăndroiu verovert de bal door een tackle van achteren. Lixăndroiu geeft de bal voor. Lobstein bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Leczyński kopt de bal weg. Sczepiński probeert de bal aan de voet te houden. Pringle is nu in balbezit. Pringle geeft de bal voor. Lobstein maakt een snoekduik en kopt de bal. Plókai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Halikowski passt de bal zonder na te denken. Leczyński rent richting de bal. Gniza onderschept slim de pass. Gniza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GISZOWIEC - ks danonki 2:0

30e minuut.
Irsanskas speelt de bal door. Kiersgaard is nu in balbezit. Kiersgaard speelt de bal door. Daar is Ascente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ascente haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Airoldi onderschept slim de pass. Airoldi passt de bal met de wreef. Pringle bereikt de bal nog maar net als eerste. Pringle geeft een hoge lob. Lobstein maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sczepiński met de inworp. Gniza probeert naar een medespeler te passen. Halikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Halikowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Lichota passt de bal met de wreef. Leczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniza onderschept slim de pass. Gniza schiet op doel. Vlachogiannis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GISZOWIEC - ks danonki 3:0

41e minuut.
Pringle is nu in balbezit. Pringle geeft de bal voor. Vial heeft problemen om de bal te vangen. Lobstein is nu in balbezit. Lobstein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GISZOWIEC - ks danonki 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GISZOWIEC 64%, ks danonki 36%.
GISZOWIEC - ks danonki 3:1

49e minuut.
Frelek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Airoldi met de inworp. Pringle geeft de bal voor. Wewiórski maakt een snoekduik en kopt de bal. Plókai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lobstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobstein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GISZOWIEC - ks danonki 3:2

56e minuut.
Lichota rent richting de bal. Lichota met een sublieme pass. Halikowski is nu in balbezit. Halikowski draait met de bal, schiet en ... Vlachogiannis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GISZOWIEC - ks danonki 4:2

58e minuut.
Tarcza probeert naar een medespeler te passen. Pringle is nu in balbezit. Pringle met een sublieme pass. Wewiórski is nu in balbezit. Wewiórski haalt uit met een fantastische trap. Plókai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Leczyński geeft de bal voor. Pringle bereikt de bal nog maar net als eerste. Pringle passt de bal zonder na te denken. Wewiórski is nu in balbezit. Wewiórski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Inworp. Grigorov komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Ascente bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichota verovert de bal door een tackle van achteren. Lichota passt de bal in één keer door. Grigorov is nu in balbezit. Grigorov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GISZOWIEC - ks danonki 5:2

70e minuut.
Inworp. Longordo komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Pringle rent richting de bal. Pringle passt de bal met de wreef. Wewiórski is nu in balbezit. Wewiórski draait met de bal, schiet en ... Plókai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GISZOWIEC - ks danonki 5:3

71e minuut.
Wewiórski rent richting de bal. Lobstein speelt de bal door. Longordo is nu in balbezit. Longordo geeft een hoge lob. Wewiórski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Ascente passt de bal in één keer door. Pringle bereikt de bal nog maar net als eerste. Juzala rent richting de bal. Pringle verovert de bal door een tackle van achteren. Pringle geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Halikowski rent richting de bal. Grigorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Halikowski is nu in balbezit. Grigorov is nu in balbezit. Grigorov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GISZOWIEC - ks danonki 6:3

88e minuut.
Longordo met een sublieme pass. Wewiórski is nu in balbezit. Ascente probeert naar een medespeler te passen. Pringle bereikt de bal nog maar net als eerste. Pringle schiet op doel. Plókai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wewiórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Plókai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wewiórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewiórski schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Longordo geeft een hoge lob. Ascente kopt de bal weg. Vial rent richting de bal. Longordo verovert de bal door een tackle van achteren. Longordo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GISZOWIEC 61%, ks danonki 39%.
GISZOWIEC - ks danonki 6:3