Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-23 20:18
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.52 [del]
  • Stadion: Trybuna B
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 24521
Reprezentacja Macca Motor Czechów
wyrzuć pająka Tactiek R
41% Balbezit 59%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 19
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
56.5 gemiddelde waardering 66
solide Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitstekend
solide Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Long Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Long Quân geeft een hoge lob. Wyrwa rent richting de bal. Theiler rent richting de bal. Theiler haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Cămătaru geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Weisner de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sleegers neemt de hoekschop. Theiler maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Sleegers met een sublieme pass. Avalos probeert naar een medespeler te passen. Mitran rent richting de bal. Mitran geeft de bal voor. Theiler springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reprezentacja Macca - Motor Czechów 0:1

39e minuut.
Mitran rent richting de bal. Mitran geeft een hoge lob. Psarros rent richting de bal. Psarros draait met de bal, schiet en ... Weisner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reprezentacja Macca - Motor Czechów 0:2

42e minuut.
Avalos is nu in balbezit. Avalos passt de bal met de wreef. Sleegers is nu in balbezit. Sleegers geeft een lange en hoge pass. Psarros krijgt zijn hoofd ertegen. Weisner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reprezentacja Macca 62%, Motor Czechów 38%.
Reprezentacja Macca - Motor Czechów 0:2

47e minuut.
Łaszkiewicz met een sublieme pass. Daar is Mitran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Madera zijn tegenspeler op de grond. Madera krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Sleegers rent richting de bal. Wyrwa verovert de bal door een tackle van achteren. Wyrwa probeert naar een medespeler te passen. Theiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reprezentacja Macca - Motor Czechów 0:3

55e minuut.
Wyrwa is nu in balbezit. Sleegers onderschept slim de pass. Sleegers geeft een hoge lob. Psarros springt en kopt de bal. Weisner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reprezentacja Macca - Motor Czechów 0:4

62e minuut.
Bambrowski is nu in balbezit. Sleegers onderschept slim de pass. Sleegers geeft een hoge lob. Psarros maakt een snoekduik en kopt de bal. Weisner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reprezentacja Macca - Motor Czechów 0:5

64e minuut.
Bambrowski rent richting de bal. Long Quân onderschept slim de pass. Long Quân passt de bal zonder na te denken. Theiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Mitran is nu in balbezit. Mitran geeft de bal voor. Daar is Psarros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theiler is nu in balbezit. Theiler schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Bambrowski met de inworp. Avalos is nu in balbezit. Mackiewicz begaat een overtreding. Mackiewicz krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Theiler verovert de bal door een tackle van achteren. Psarros rent richting de bal. Daar is Psarros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Psarros haalt uit met een fantastische trap. Weisner probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Łaszkiewicz rent richting de bal. Łaszkiewicz geeft de bal voor. Theiler is nu in balbezit. Theiler schiet op doel. Weisner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reprezentacja Macca - Motor Czechów 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reprezentacja Macca 67%, Motor Czechów 33%.
Reprezentacja Macca - Motor Czechów 0:6