Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mazovia Almost Religious
4-28. Tactiek Breslau vibes
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
62.7 gemiddelde waardering 58
excellent Schieten solid
very good Passen very good
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Natzuka rent richting de bal. Natzuka met een sublieme pass. Olechwierowicz speelt de bal door. Szotek rent richting de bal. Szotek geeft een lange en hoge pass. Kostelančík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Natzuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Natzuka passt de bal zonder na te denken. Saccani bereikt de bal nog maar net als eerste. Saccani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia - Almost Religious 1:0

14e minuut.
Yosunoğlu geeft een hoge lob. Taškić kopt de bal weg. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mazovia - Almost Religious 1:1

24e minuut.
Pristavu verovert de bal door een tackle van achteren. Pristavu geeft de bal voor. Taškić bereikt de bal nog maar net als eerste. Taškić geeft de bal voor. Castro maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Żulewski onderschept slim de pass. Żulewski geeft een lange en hoge pass. Kruyswijk kopt de bal weg. Saccani is nu in balbezit. Saccani draait met de bal, schiet en ... Kostelančík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Lomuzio geeft een hoge lob. Telmaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Taškić is nu in balbezit. Taškić geeft de bal voor. Castro maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia - Almost Religious 1:2

36e minuut.
Sierociński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierociński passt de bal zonder na te denken. Tomalik rent richting de bal. Kruyswijk onderschept slim de pass. Kruyswijk schiet op doel. Kostelančík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Natzuka is nu in balbezit. Natzuka met een sublieme pass. Sierociński rent richting de bal. Sierociński geeft een hoge lob. Saccani maakt een snoekduik en kopt de bal. Kostelančík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Olechwierowicz met de inworp. Klungelig pakt Natzuka de bal. Natzuka passt de bal met de wreef. Olechwierowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Olechwierowicz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Crivăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivăţ schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mazovia 39%, Almost Religious 61%.
Mazovia - Almost Religious 1:2

56e minuut.
Inworp. Natzuka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sierociński geeft de bal voor. Saccani bereikt de bal nog maar net als eerste. Saccani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Inworp. Olechwierowicz met een snelle inworp. Natzuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Natzuka geeft een hoge lob. Saccani springt en kopt de bal. Kostelančík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Pristavu speelt de bal door. Taškić heeft problemen om de bal te vangen. Taškić geeft een lange en hoge pass. Szotek heeft problemen om de bal te vangen. Castro is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia - Almost Religious 1:3

84e minuut.
Crivăţ met een sublieme pass. Klungelig pakt Sierociński de bal. Sierociński geeft de bal voor. Kruyswijk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruyswijk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia - Almost Religious 2:3

86e minuut.
Lomuzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomuzio probeert naar een medespeler te passen. Daar is Taškić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taškić geeft de bal voor. Castro krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mazovia 47%, Almost Religious 53%.
Mazovia - Almost Religious 2:3