Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CENTRUM C NH AC * Milan
Nowe Centrum Tactiek złooO
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
55.5 gemiddelde waardering 47
very good Schieten solid
very good Passen average
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Vágner geeft een hoge lob. Inworp. Przytuła met de inworp. Algorta speelt de bal door. Przytuła geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Massari onderschept slim de pass. Massari geeft een hoge lob. Buide kan de bal niet met de borst controleren. Stradiotto rent richting de bal. Stradiotto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Massari bereikt de bal nog maar net als eerste. Massari passt de bal zonder na te denken. Stradiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Stradiotto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM C NH - AC * Milan 0:1

43e minuut.
Groncik verovert de bal door een tackle van achteren. Groncik geeft een hoge lob. Vágner kopt de bal weg. Skrypcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrypcik haalt uit met een fantastische trap. Świętek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CENTRUM C NH 52%, AC * Milan 48%.
CENTRUM C NH - AC * Milan 0:1

61e minuut.
Muñoz Álvarez heeft problemen om de bal te vangen. Muñoz Álvarez passt de bal met de wreef. Paradys probeert naar een medespeler te passen. Bosshammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosshammer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Bosshammer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Masegosa komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Paraguaio speelt de bal door. Abramowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Algorta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abramowski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Abramowski kan niet meer verder spelen. Famulski komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Daar is Przytuła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przytuła met een sublieme pass. Paradys speelt de bal door. Masegosa rent richting de bal. Masegosa schiet op doel. Świętek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Masegosa is nu in balbezit. Masegosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CENTRUM C NH - AC * Milan 1:1

70e minuut.
Lobanovsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobanovsky geeft de bal voor. Massari rent richting de bal. Massari passt de bal in één keer door. Stradiotto rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Vágner heeft problemen om de bal te vangen. Skrypcik geeft een hoge lob. Paradys kopt de bal weg. Masegosa is nu in balbezit. Masegosa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Gedik kopt de bal weg. Massari bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinteros is nu in balbezit. Massari onderschept slim de pass. Massari schiet op doel. Skácel bokst de bal weg. Massari rent richting de bal. Massari geeft een hoge lob. Gdyński heeft problemen om de bal te vangen. Frattini is nu in balbezit. Frattini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CENTRUM C NH 64%, AC * Milan 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CENTRUM C NH - AC * Milan 1:1