Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Almost Religious BadGorillas
Breslau vibes Tactiek portman
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
59 gemiddelde waardering 59.2
excellent Schieten excellent
excellent Passen very good
very good Verdedigen formidable


2e minuut.
Taškić verovert de bal door een tackle van achteren. Hegelund probeert naar een medespeler te passen. Pristavu speelt de bal door. Castro is nu in balbezit. Castro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Prasnal heeft problemen om de bal te vangen. Vlad rent richting de bal. Rusanowski is nu in balbezit. Vlad verovert de bal door een tackle van achteren. Vlad haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Vlad passt de bal zonder na te denken. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiitola rent richting de bal. Castro onderschept slim de pass. Castro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Almost Religious - BadGorillas 1:0

20e minuut.
Lomuzio onderschept slim de pass. Pleśnar onderschept slim de pass. Pleśnar probeert naar een medespeler te passen. Norenberg is nu in balbezit. Norenberg haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Taškić met een sublieme pass. Castro is nu in balbezit. Hiitola schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Castro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vlad komt bij de bal en schiet. Kochowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Szałęga met een snelle inworp. Klungelig pakt Hiitola de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hegelund. Hiitola raakt geblesseerd tijdens het duel. Hiitola zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kostelančík met een harde bal richting middenveld. Vlad kopt de bal weg. Daar is Kondrot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taškić rent richting de bal. Taškić geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Taškić bereikt de bal nog maar net als eerste. Taškić met een sublieme pass. Castro is nu in balbezit. Castro schiet op doel. Na een snelle pass probeert Szakál de bal onder controle te krijgen. Kochowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Almost Religious 48%, BadGorillas 52%.
Almost Religious - BadGorillas 1:0

48e minuut.
Lomuzio geeft een hoge lob. Taškić is nu in balbezit. Taškić met een sublieme pass. Vlad is nu in balbezit. Vlad draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Prasnal geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pristavu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lomuzio geeft de bal voor. Vlad springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Taškić probeert naar een medespeler te passen. Castro rent richting de bal. Vlad rent richting de bal. Castro is nu in balbezit. Castro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Yosunoğlu rent richting de bal. Mamrot onderschept slim de pass. Mamrot passt de bal met de wreef. Norenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Norenberg draait met de bal, schiet en ... Kostelančík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Lomuzio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pristavu rent richting de bal. Pristavu geeft de bal voor. Castro krijgt zijn hoofd ertegen. Kochowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Almost Religious - BadGorillas 2:0

72e minuut.
Lomuzio kopt de bal weg. Castro rent richting de bal. Castro passt de bal met de wreef. Vlad is nu in balbezit. Vlad geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Vlad probeert naar een medespeler te passen. Taškić rent richting de bal. Taškić speelt de bal door. Castro rent richting de bal. Castro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Lomuzio rent richting de bal. Hiitola verovert de bal door een tackle van achteren. Pristavu begaat een overtreding. Pristavu krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Mamrot heeft problemen om de bal te vangen. Hegelund rent richting de bal. Hegelund met een sublieme pass. Taškić bereikt de bal nog maar net als eerste. Taškić geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Almost Religious 47%, BadGorillas 53%.
Almost Religious - BadGorillas 2:0