Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Festung Breslau FC Almost Religious
NEW Tactiek Breslau vibes
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
62 gemiddelde waardering 62.5
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


5e minuut.
Vlad schiet op doel. Rafael probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pristavu zal de hoekschop nemen. Castro krijgt zijn hoofd ertegen. San Nicolas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rybszleger geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Trí Thắng krijgt zijn hoofd ertegen. Şirinov is nu in balbezit. Şirinov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Flis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rybszleger bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadarević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nadarević krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Klungelig pakt Płatek de bal. Płatek geeft een lange en hoge pass. Rybszleger probeert naar een medespeler te passen. Jevčák rent richting de bal. Jevčák draait met de bal, schiet en ... Kostelančík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Trí Thắng is nu in balbezit. Trí Thắng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Festung Breslau FC - Almost Religious 1:0

20e minuut.
Pristavu speelt de bal door. Taškić is nu in balbezit. Taškić passt de bal in één keer door. Vlad is nu in balbezit. Vlad haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Rybszleger met de inworp. Flis rent richting de bal. Flis probeert naar een medespeler te passen. Jevčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jevčák schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Rafael bereikt de bal nog maar net als eerste. Taškić verovert de bal door een tackle van achteren. Taškić met een sublieme pass. Vlad is nu in balbezit. Vlad haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Jevčák heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hegelund. Jevčák is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jevčák met een snel genomen vrije trap. Şirinov springt en kopt de bal. Kostelančík bokst de bal weg.

34e minuut.
Patraulea geeft een hoge lob. Trí Thắng kopt de bal weg. Şirinov heeft problemen om de bal te vangen. Şirinov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Festung Breslau FC - Almost Religious 2:0

40e minuut.
Pristavu passt de bal zonder na te denken. Taškić rent richting de bal. Taškić met een sublieme pass. Vlad is nu in balbezit. Vlad draait met de bal, schiet en ... San Nicolas bokst de bal weg. Paal!

44e minuut.
Inworp. Rybszleger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Flis is nu in balbezit. Flis passt de bal in één keer door. Şirinov is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Flis met een sublieme pass. Rybszleger rent richting de bal. Rybszleger geeft een hoge lob. Şirinov maakt een snoekduik en kopt de bal. Kostelančík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Festung Breslau FC - Almost Religious 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Festung Breslau FC 45%, Almost Religious 55%.
Festung Breslau FC - Almost Religious 3:0

49e minuut.
Daar is Pristavu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jevčák rent richting de bal. Pristavu begaat een overtreding. Pristavu krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Taškić rent richting de bal. Taškić passt de bal in één keer door. Vlad bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlad schiet op doel. Na een snelle pass probeert Patraulea de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Festung Breslau FC - Almost Religious 3:1

62e minuut.
Pagallies geeft een lange en hoge pass. Nadarević kopt de bal weg. Rafael heeft problemen om de bal te vangen. Vlad rent richting de bal. Vlad draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Trí Thắng onderschept slim de pass. Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Trí Thắng onderschept slim de pass. Trí Thắng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Festung Breslau FC - Almost Religious 4:1

70e minuut.
Sarapuu komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Sarapuu heeft problemen om de bal te vangen. Hegelund rent richting de bal. Jevčák onderschept slim de pass. Sarapuu is nu in balbezit. Sarapuu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Festung Breslau FC - Almost Religious 5:1

74e minuut.
Lomuzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomuzio passt de bal zonder na te denken. Trí Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trí Thắng schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Festung Breslau FC - Almost Religious 6:1

76e minuut.
Hegelund speelt de bal door. Klungelig pakt Taškić de bal. Taškić passt de bal zonder na te denken. Vlad rent richting de bal. Vlad draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Inworp. Białas komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Rybszleger met een snelle inworp. Flis is nu in balbezit. Flis met een sublieme pass. Białas rent richting de bal. Białas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Yosunoğlu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Białas. Yosunoğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Băluş komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Festung Breslau FC 47%, Almost Religious 53%.
Festung Breslau FC - Almost Religious 6:1