Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BadGorillas Dzikow Tbg
portman Tactiek mt
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.4 gemiddelde waardering 60.1
excellent Schieten excellent
solid Passen solid
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Prasnal verovert de bal door een tackle van achteren. Prasnal geeft een hoge lob. Norenberg kopt de bal weg. Mamrot is nu in balbezit. Mamrot schiet op doel. Freire kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Pleśnar met een snelle inworp. Hiitola is nu in balbezit. Tõeväli is nu in balbezit. Hiitola onderschept slim de pass. Hiitola draait met de bal, schiet en ... Freire bokst de bal weg. Klungelig pakt Arnaudov de bal. Mamrot is nu in balbezit. Mamrot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BadGorillas - Dzikow Tbg 1:0

7e minuut.
Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón onderschept slim de pass. Falcón met een sublieme pass. Marynarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marynarz schiet op doel. Kochowski bokst de bal weg.

12e minuut.
Rusanowski kopt de bal weg. Strujac rent richting de bal. Strujac geeft een lange en hoge pass. Filipski bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Szakál verovert de bal door een tackle van achteren. Szakál passt de bal in één keer door. Szałęga is nu in balbezit. Szałęga geeft een lange en hoge pass. Norenberg maakt een snoekduik en kopt de bal. Freire kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Kopernikus is nu in balbezit. Kopernikus passt de bal met de wreef. Wojdat met een sublieme pass. Filipski bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Norenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Norenberg passt de bal in één keer door. Szałęga probeert naar een medespeler te passen. Mamrot rent richting de bal. Mamrot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Strujac rent richting de bal. Strujac passt de bal met de wreef. Marynarz is nu in balbezit. Marynarz draait met de bal, schiet en ... Kochowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BadGorillas - Dzikow Tbg 1:1

35e minuut.
Wojdat speelt de bal door. Marynarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasnal maakt een afschuwelijke overtreding. Marynarz raakt geblesseerd tijdens het duel. Falcón wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Wojdat is nu in balbezit. Hiitola rent richting de bal. Wojdat onderschept slim de pass. Wojdat geeft een hoge lob. Marynarz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BadGorillas - Dzikow Tbg 1:2

38e minuut.
Norenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Norenberg geeft een hoge lob. Mamrot rent richting de bal. Mamrot draait met de bal, schiet en ... Freire maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BadGorillas - Dzikow Tbg 2:2

45e minuut.
Strujac speelt de bal door. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat probeert naar een medespeler te passen. Marynarz is nu in balbezit. Marynarz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BadGorillas 58%, Dzikow Tbg 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BadGorillas - Dzikow Tbg 2:2

56e minuut.
Bertone speelt de bal door. Falcón met een sublieme pass. Strujac probeert naar een medespeler te passen. Filipski rent richting de bal. Filipski draait met de bal, schiet en ... Kochowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Hiitola is nu in balbezit. Tõeväli rent richting de bal. Hiitola verovert de bal door een tackle van achteren. Norenberg geeft een lange en hoge pass. Mamrot maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Pleśnar probeert naar een medespeler te passen. Bertone bereikt de bal nog maar net als eerste. Norenberg onderschept slim de pass. Norenberg haalt uit met een fantastische trap. Freire probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BadGorillas - Dzikow Tbg 3:2

81e minuut.
Hiitola bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiitola speelt de bal door. Norenberg rent richting de bal. Norenberg schiet op doel. Freire werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BadGorillas - Dzikow Tbg 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BadGorillas 53%, Dzikow Tbg 47%.
BadGorillas - Dzikow Tbg 4:2