Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mazovia Dzikow Tbg
4-28. Tactiek mt
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 11
61.7 gemiddelde waardering 62.3
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


1e minuut.
Kanownik passt de bal met de wreef. Natzuka rent richting de bal. Natzuka geeft een lange en hoge pass. Saccani maakt een snoekduik en kopt de bal. Freire maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia - Dzikow Tbg 1:0

2e minuut.
Turtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre rent richting de bal. Aguirre passt de bal zonder na te denken. Filipski rent richting de bal. Filipski schiet op doel. Nedeljkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Drewicz met een snelle inworp. Bertone rent richting de bal. Sierociński verovert de bal door een tackle van achteren. Sierociński geeft een hoge lob. Saccani krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Wojdat met een sublieme pass. Strujac bereikt de bal nog maar net als eerste. Strujac speelt de bal door. Marynarz rent richting de bal. Marynarz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Buitenspel voor Filipski. Goede buitenspelval van de verdediging. Żulewski neemt vlug de vrije trap. Falcón kan de bal niet met de borst controleren. Floriehm onderschept slim de pass. Floriehm schiet op doel. Freire bokst de bal weg.

29e minuut.
Wojdat passt de bal met de wreef. Olechwierowicz geeft een hoge lob. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Floriehm rent richting de bal. Floriehm schiet op doel. Freire verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Filipski is nu in balbezit. Strujac geeft een lange en hoge pass. Marynarz is nu in balbezit. Marynarz haalt uit met een fantastische trap. Nedeljkov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Turtă verovert de bal door een tackle van achteren. Turtă geeft de bal voor. Strujac kopt de bal weg. Filipski is nu in balbezit. Filipski haalt uit met een fantastische trap. Nedeljkov bokst de bal weg.

40e minuut.
Drewicz passt de bal zonder na te denken. Sierociński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierociński geeft de bal voor. Floriehm bereikt de bal nog maar net als eerste. Floriehm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia - Dzikow Tbg 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mazovia 42%, Dzikow Tbg 58%.
Mazovia - Dzikow Tbg 2:0

46e minuut.
Natzuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Natzuka passt de bal met de wreef. Falcón is nu in balbezit. Drewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Drewicz schiet op doel. Freire bokst de bal weg. Sierociński geeft de bal voor. Floriehm rent richting de bal. Floriehm schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Wojdat onderschept slim de pass. Wojdat passt de bal in één keer door. Filipski bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipski haalt uit met een fantastische trap. Nedeljkov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Bertone controleert de bal met de borst. Sierociński is nu in balbezit. Sierociński passt de bal zonder na te denken. Floriehm rent richting de bal. Floriehm draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Drewicz passt de bal in één keer door. Saccani bereikt de bal nog maar net als eerste. Floriehm is nu in balbezit. Floriehm haalt uit met een fantastische trap. Freire werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia - Dzikow Tbg 3:0

71e minuut.
Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat passt de bal zonder na te denken. Marynarz rent richting de bal. Marynarz draait met de bal, schiet en ... Nedeljkov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia - Dzikow Tbg 3:1

79e minuut.
Natzuka rent richting de bal. Natzuka speelt de bal door. Saccani rent richting de bal. Saccani draait met de bal, schiet en ... Freire probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia - Dzikow Tbg 4:1

83e minuut.
Inworp. Strujac met een snelle inworp. Aguirre is nu in balbezit. Strujac rent richting de bal. Strujac geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cackowski kopt de bal weg. Daar is Olechwierowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strujac probeert naar een medespeler te passen. Filipski is nu in balbezit. Filipski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia - Dzikow Tbg 4:2

85e minuut.
Olechwierowicz onderschept slim de pass. Olechwierowicz geeft een lange en hoge pass. Falcón probeert de bal met de borst te controleren. Floriehm rent richting de bal. Floriehm schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Natzuka verovert de bal door een tackle van achteren. Natzuka speelt de bal door. Saccani bereikt de bal nog maar net als eerste. Saccani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia - Dzikow Tbg 5:2

89e minuut.
Klungelig pakt Aguirre de bal. Filipski is nu in balbezit. Filipski geeft de bal voor. Żulewski probeert de bal aan de voet te houden. Marynarz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia - Dzikow Tbg 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mazovia 39%, Dzikow Tbg 61%.
Mazovia - Dzikow Tbg 5:3