Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Unia Trzebiesławice Mazovia
Normalna Tactiek 4-28.
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
60.5 gemiddelde waardering 63.8
excellent Schieten formidable
very good Passen very good
solid Verdedigen outstanding


2e minuut.
Crivăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivăţ passt de bal met de wreef. Saccani rent richting de bal. Saccani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Unia Trzebiesławice - Mazovia 0:1

7e minuut.
Olechwierowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Olechwierowicz passt de bal met de wreef. Saccani rent richting de bal. Saccani passt de bal met de wreef. Krupa verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Navarro Pedrós bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Pedrós geeft een hoge lob. Crivăţ kopt de bal weg. Saccani is nu in balbezit. Saccani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kruyswijk rent richting de bal. Kruyswijk draait met de bal, schiet en ... Nicolini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Siniani is nu in balbezit. Białogłowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Białogłowski krijgt een gele kaart. Siniani raakt geblesseerd tijdens het duel. Coyette met een snel genomen vrije trap. Siniani kopt de bal weg. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Nicolini speelt de bal door. Kanownik rent richting de bal. Obrębalski maakt een afschuwelijke overtreding. Obrębalski krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Crivăţ passt de bal in één keer door. Klussen is nu in balbezit. Saccani onderschept slim de pass. Saccani schiet op doel. Nicolini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Unia Trzebiesławice - Mazovia 0:2

16e minuut.
Olechwierowicz probeert naar een medespeler te passen. Białogłowski rent richting de bal. Coyette tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Coyette krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Obrębalski is nu in balbezit. Obrębalski passt de bal in één keer door. Romagnoli is nu in balbezit. Romagnoli geeft een lange en hoge pass. Siniani krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Olechwierowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Romagnoli rent richting de bal. Romagnoli geeft een hoge lob. Siniani springt en kopt de bal. Nedeljkov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Unia Trzebiesławice - Mazovia 1:2

25e minuut.
Crivăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivăţ speelt de bal door. Natzuka met een sublieme pass. Saccani bereikt de bal nog maar net als eerste. Saccani haalt uit met een fantastische trap. Nicolini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Navarro Pedrós probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cackowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kopa-Ostrowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kopa-Ostrowski kan niet meer verder spelen. Brykała komt het veld opgelopen. Siniani neemt de penalty, wat een uithaal! Nedeljkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Unia Trzebiesławice - Mazovia 2:2

27e minuut.
Białogłowski probeert naar een medespeler te passen. Crivăţ rent richting de bal. Crivăţ passt de bal in één keer door. Saccani is nu in balbezit. Saccani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Natzuka is nu in balbezit. Natzuka passt de bal met de wreef. Crivăţ probeert naar een medespeler te passen. Saccani is nu in balbezit. Saccani schiet op doel. Nicolini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Żulewski verovert de bal door een tackle van achteren. Żulewski passt de bal met de wreef. Natzuka is nu in balbezit. Natzuka passt de bal met de wreef. Saccani rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Crivăţ neemt de hoekschop. Kruyswijk springt en kopt de bal. Nicolini bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Unia Trzebiesławice 57%, Mazovia 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Unia Trzebiesławice - Mazovia 2:2

68e minuut.
Crivăţ passt de bal in één keer door. Kruyswijk rent richting de bal. Krupa verovert de bal door een tackle van achteren. Saccani rent richting de bal. Saccani haalt uit met een fantastische trap. Nicolini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Navarro Pedrós geeft de bal voor. Kruyswijk kopt de bal weg. Saccani rent richting de bal. Saccani draait met de bal, schiet en ... Nicolini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Unia Trzebiesławice - Mazovia 2:3

79e minuut.
Crivăţ is nu in balbezit. Crivăţ met een sublieme pass. Navarro Pedrós is nu in balbezit. Navarro Pedrós geeft de bal voor. Saccani springt en kopt de bal. Nicolini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Inworp. Natzuka met de inworp. Navarro Pedrós geeft de bal voor. Kruyswijk springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Saccani rent richting de bal. Klussen onderschept slim de pass. Obrębalski probeert naar een medespeler te passen. Romagnoli is nu in balbezit. Romagnoli geeft de bal voor. Nedeljkov bokst de bal weg. Siniani springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Unia Trzebiesławice - Mazovia 3:3

86e minuut.
Krupa geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Natzuka de bal onder controle te krijgen. Cackowski kopt de bal weg. Kruyswijk is nu in balbezit. Kruyswijk schiet op doel. Nicolini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Unia Trzebiesławice 55%, Mazovia 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Unia Trzebiesławice - Mazovia 3:3