Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ogniste Fallusy Fc Piwnica
4213 Tactiek PWNC_niepalna
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
63.3 gemiddelde waardering 65.6
formidabel Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
solide Verdedigen formidabel


2e minuut.
Krentusz probeert naar een medespeler te passen. Galiński heeft problemen om de bal te vangen. Galiński geeft een hoge lob. Cvetev rent richting de bal. Cvetev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogniste Fallusy - Fc Piwnica 1:0

5e minuut.
Ołówek passt de bal in één keer door. Patoń is nu in balbezit. Patoń geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Carmitru de bal. Carmitru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Stafik met een sublieme pass. Fikar is nu in balbezit. Davidi begaat een overtreding. Davidi krijgt een gele kaart. Fikar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Krentusz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Cvetev is nu in balbezit. Davidi rent richting de bal. Davidi geeft een hoge lob. Dixon rent richting de bal. Dixon draait met de bal, schiet en ... Kazda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ogniste Fallusy - Fc Piwnica 1:1

17e minuut.
Stafik rent richting de bal. Stafik probeert naar een medespeler te passen. Krentusz heeft problemen om de bal te vangen. Krentusz geeft de bal voor. Fikar springt en kopt de bal. Borgo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Chasqueira passt de bal zonder na te denken. Altrichter probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dixon de bal. Dixon draait met de bal, schiet en ... Kazda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogniste Fallusy - Fc Piwnica 1:2

29e minuut.
Yalong bereikt de bal nog maar net als eerste. Yalong probeert naar een medespeler te passen. Ołówek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołówek geeft de bal voor. Carmitru springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Stafik passt de bal in één keer door. Paź met een sublieme pass. Daar is Galiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galiński geeft een hoge lob. Fikar springt en kopt de bal. Borgo bokst de bal weg.

36e minuut.
Ołówek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołówek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Muñoz de bal. Dixon verovert de bal door een tackle van achteren. Dixon schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ołówek speelt de bal door. Galiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Patoń zijn tegenspeler op de grond. Patoń krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Thielen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ołówek met een snelle inworp. Yalong rent richting de bal. Yalong geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kazda trapt de bal weg. Patoń kopt de bal weg. Ołówek speelt de bal door. Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru draait met de bal, schiet en ... Kazda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Muñoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dixon is nu in balbezit. Dixon haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogniste Fallusy 62%, Fc Piwnica 38%.
Ogniste Fallusy - Fc Piwnica 1:2

49e minuut.
Yalong met een sublieme pass. Ołówek is nu in balbezit. Mandżejewski begaat een overtreding. Mandżejewski krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Yalong speelt de bal door. Ołówek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołówek geeft de bal voor. Altrichter bereikt de bal nog maar net als eerste. Altrichter schiet op doel. Kazda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Ołówek onderschept slim de pass. Daar is Ołówek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ołówek passt de bal met de wreef. Carmitru rent richting de bal. Carmitru schiet op doel. Kazda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Korzeniewski geeft een lange en hoge pass. Patoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Galiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galiński krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Yalong passt de bal zonder na te denken. Ołówek rent richting de bal. Ołówek geeft een hoge lob. Carmitru is nu in balbezit. Carmitru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mandżejewski rent richting de bal. Mandżejewski geeft de bal voor. Galiński rent richting de bal. Galiński geeft een hoge lob. Fikar maakt een snoekduik en kopt de bal. Borgo bokst de bal weg.

75e minuut.
Brygoła met een sublieme pass. Ołówek is nu in balbezit. Ołówek passt de bal in één keer door. Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru draait met de bal, schiet en ... Kazda bokst de bal weg.

77e minuut.
Yalong probeert naar een medespeler te passen. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon verovert de bal door een tackle van achteren. Dixon haalt uit met een fantastische trap. Kazda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogniste Fallusy - Fc Piwnica 1:3

82e minuut.
Patoń geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galiński met de inworp. Krentusz geeft de bal voor. Fikar krijgt zijn hoofd ertegen. Borgo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Paź is nu in balbezit. Paź met een sublieme pass. Galiński rent richting de bal. Galiński geeft de bal voor. Fikar krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Altrichter onderschept slim de pass. Altrichter geeft een lange en hoge pass. Daar is Thielen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carmitru rent richting de bal. Carmitru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ołówek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dixon springt en kopt de bal. Kazda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogniste Fallusy 52%, Fc Piwnica 48%.
Ogniste Fallusy - Fc Piwnica 1:3