Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 20:20
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.55 [del]
  • Stadion: w piwnicy
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 41368
Fc Piwnica Ogniste Fallusy
PWNC_niepalna Tactiek 4213
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
60.2 gemiddelde waardering 65.2
goed Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Yalong passt de bal in één keer door. Ołówek is nu in balbezit. Ołówek passt de bal zonder na te denken. Altrichter bereikt de bal nog maar net als eerste. Altrichter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Colmenares is nu in balbezit. Paź begaat een overtreding. Colmenares is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Colmenares zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Altrichter springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Thielen verovert de bal door een tackle van achteren. Krusiński speelt de bal door. Galiński is nu in balbezit. Galiński geeft de bal voor. Cvetev krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Sawczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Paź verovert de bal door een tackle van achteren. Paź speelt de bal door. Cvetev rent richting de bal. Cvetev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Paź kopt de bal weg. Yalong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krusiński speelt de bal door. Fikar rent richting de bal. Fikar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Galiński is nu in balbezit. Inworp. Galiński met een snelle inworp. Krusiński rent richting de bal. Krusiński geeft een lange en hoge pass. Raucher bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Galiński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cvetev maakt een snoekduik en kopt de bal. Raucher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fikar is nu in balbezit. Fikar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Piwnica - Ogniste Fallusy 0:1

19e minuut.
Patoń probeert de bal aan de voet te houden. Cichosz onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Galiński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fikar maakt een snoekduik en kopt de bal. Raucher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Stafik met de inworp. Krusiński rent richting de bal. Krusiński geeft een lange en hoge pass. Cvetev krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Piwnica - Ogniste Fallusy 0:2

31e minuut.
Raucher probeert naar een medespeler te passen. Colmenares kopt de bal weg. Klungelig pakt Sawczuk de bal. Sawczuk schiet op doel. Kazda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kazda met een harde bal richting middenveld. Yalong rent richting de bal. Cvetev onderschept slim de pass. Cvetev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Piwnica 51%, Ogniste Fallusy 49%.
Fc Piwnica - Ogniste Fallusy 0:2

50e minuut.
Galiński rent richting de bal. Galiński geeft de bal voor. Klungelig pakt Garnier de bal. Fikar bereikt de bal nog maar net als eerste. Fikar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Galiński met een snelle inworp. Krusiński probeert naar een medespeler te passen. Cvetev rent richting de bal. Cvetev schiet op doel. Raucher probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Piwnica - Ogniste Fallusy 0:3

70e minuut.
Galiński verovert de bal door een tackle van achteren. Galiński speelt de bal door. Cvetev is nu in balbezit. Cvetev haalt uit met een fantastische trap. Raucher maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Piwnica - Ogniste Fallusy 0:4

71e minuut.
Cichosz geeft een lange en hoge pass. Colmenares kopt de bal weg. Thielen bereikt de bal nog maar net als eerste. Altrichter verovert de bal door een tackle van achteren. Altrichter draait met de bal, schiet en ... Kazda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Stafik geeft een lange en hoge pass. Cichosz kopt de bal weg. Brygoła probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fikar is nu in balbezit. Fikar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Stafik geeft een lange en hoge pass. Raucher met een sublieme pass. Colmenares probeert naar een medespeler te passen. Sawczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawczuk haalt uit met een fantastische trap. Kazda bokst de bal weg. Daar is Muñoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

86e minuut.
Chasqueira onderschept slim de pass. Galiński is nu in balbezit. Galiński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fikar de bal. Fikar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Piwnica - Ogniste Fallusy 0:5

89e minuut.
Brygoła geeft een lange en hoge pass. Sawczuk probeert de bal aan de voet te houden. Paź probeert naar een medespeler te passen. Galiński rent richting de bal. Galiński geeft een lange en hoge pass. Raucher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Piwnica 52%, Ogniste Fallusy 48%.
Fc Piwnica - Ogniste Fallusy 0:5