Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huragan Poizdów Stopeczki
1 off Tactiek 4-2-3-1
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
39.4 gemiddelde waardering 56.7
adequate Schieten formidable
good Passen very good
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Morski geeft een lange en hoge pass. Drougas is nu in balbezit. Coudray rent richting de bal. Coudray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Poizdów - Stopeczki 0:1

11e minuut.
Marchand onderschept slim de pass. Kwiatkowski probeert naar een medespeler te passen. Konarek is nu in balbezit. Konarek geeft een hoge lob. Drougas springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kwiatkowski passt de bal met de wreef. Atun bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovsyannikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Atun onderschept slim de pass. Atun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Atun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kwiatkowski speelt de bal door. Drougas bereikt de bal nog maar net als eerste. Drougas schiet op doel. Składak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Poizdów - Stopeczki 0:2

44e minuut.
Iarca heeft problemen om de bal te vangen. Atun probeert naar een medespeler te passen. Drougas bereikt de bal nog maar net als eerste. Drougas haalt uit met een fantastische trap. Składak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Poizdów 69%, Stopeczki 31%.
Huragan Poizdów - Stopeczki 0:2

46e minuut.
García probeert naar een medespeler te passen. Drougas is nu in balbezit. Ovsyannikov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ovsyannikov naar de kleedkamers voor een vroege douche.

49e minuut.
Kwiatkowski speelt de bal door. Karik verovert de bal door een tackle van achteren. Atun bereikt de bal nog maar net als eerste. Atun schiet op doel. Składak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Poizdów - Stopeczki 0:3

50e minuut.
Gallo passt de bal met de wreef. Huovila rent richting de bal. Drougas onderschept slim de pass. Drougas schiet op doel. Składak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Poizdów - Stopeczki 0:4

57e minuut.
Marchand geeft de bal voor. Coudray probeert de bal aan de voet te houden. Drougas rent richting de bal. Drougas draait met de bal, schiet en ... Składak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Poizdów - Stopeczki 0:5

61e minuut.
Kwiatkowski is nu in balbezit. Kwiatkowski speelt de bal door. Drougas rent richting de bal. Drougas draait met de bal, schiet en ... Składak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Poizdów - Stopeczki 0:6

65e minuut.
Kwiatkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiatkowski passt de bal in één keer door. Drougas is nu in balbezit. Drougas schiet op doel. Składak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Poizdów - Stopeczki 0:7

67e minuut.
Cellier passt de bal met de wreef. Kwiatkowski is nu in balbezit. Kwiatkowski passt de bal in één keer door. Atun is nu in balbezit. Atun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Poizdów - Stopeczki 0:8

75e minuut.
Mocanu kan de bal niet met de borst controleren. Bartucci is nu in balbezit. Bartucci geeft een lange en hoge pass. Atun is nu in balbezit. Atun haalt uit met een fantastische trap. Składak bokst de bal weg.

76e minuut.
Składak neemt vlug de vrije trap. Mocanu kopt de bal weg. Kwiatkowski speelt de bal door. Drougas is nu in balbezit. Drougas schiet op doel. Składak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Aldama onderschept slim de pass. Aldama probeert naar een medespeler te passen. Coudray rent richting de bal. Coudray draait met de bal, schiet en ... Składak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Mocanu onderschept slim de pass. Mocanu probeert naar een medespeler te passen. Drougas is nu in balbezit. Drougas schiet op doel. Składak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Poizdów - Stopeczki 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Poizdów 74%, Stopeczki 26%.
Huragan Poizdów - Stopeczki 0:9