Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stopeczki Huragan Poizdów
4-2-3-1 Tactiek 1 off
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 60.9
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen formidabel


2e minuut.
Umans heeft problemen om de bal te vangen. Drougas is nu in balbezit. Franičević begaat een overtreding. Franičević krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Franičević heeft problemen om de bal te vangen. Coudray is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Semmerl ... Strafschop! Coudray is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Drougas neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Duarte bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Stopeczki - Huragan Poizdów 1:0

11e minuut.
Sansalvatore met een sublieme pass. Franičević is nu in balbezit. Franičević met een sublieme pass. Semmerl bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmerl geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Konarek kopt de bal weg. Foresti geeft de bal voor. García kopt de bal weg. Klungelig pakt Barac de bal. Barac schiet op doel. Gottlieb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Franičević kopt de bal weg. Achim probeert naar een medespeler te passen. Konarek rent richting de bal. Cellier verovert de bal door een tackle van achteren. Cellier probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sansalvatore is nu in balbezit. Sansalvatore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stopeczki - Huragan Poizdów 1:1

20e minuut.
Kwiatkowski passt de bal in één keer door. Konarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Konarek passt de bal zonder na te denken. Drougas bereikt de bal nog maar net als eerste. Drougas draait met de bal, schiet en ... Duarte bokst de bal weg.

23e minuut.
Kurbağa probeert naar een medespeler te passen. Marchand is nu in balbezit. Marchand passt de bal zonder na te denken. Barac bereikt de bal nog maar net als eerste. Barac schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Kurbağa met een sublieme pass. Marchand bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchand passt de bal zonder na te denken. Sansalvatore is nu in balbezit. Sansalvatore draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Drougas bereikt de bal nog maar net als eerste. Coudray bereikt de bal nog maar net als eerste. Foresti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Foresti krijgt een gele kaart. Coudray raakt geblesseerd tijdens het duel. Drougas neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Stopeczki - Huragan Poizdów 2:1

28e minuut.
Kurbağa geeft een lange en hoge pass. Sansalvatore kopt de bal weg. Barac bereikt de bal nog maar net als eerste. Barac haalt uit met een fantastische trap. Gottlieb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stopeczki - Huragan Poizdów 2:2

30e minuut.
Kwiatkowski probeert naar een medespeler te passen. Coudray bereikt de bal nog maar net als eerste. Franičević is nu in balbezit. Coudray verovert de bal door een tackle van achteren. Coudray schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocanu geeft een lange en hoge pass. Coudray bereikt de bal nog maar net als eerste. Coudray draait met de bal, schiet en ... Duarte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stopeczki - Huragan Poizdów 3:2

37e minuut.
Marchand geeft een hoge lob. Sansalvatore kopt de bal weg. Barac rent richting de bal. Barac draait met de bal, schiet en ... Gottlieb maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stopeczki - Huragan Poizdów 3:3

39e minuut.
Foresti kopt de bal weg. Atun is nu in balbezit. Kurbağa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kurbağa is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Atun raakt geblesseerd tijdens het duel. García met een snel genomen vrije trap. Coudray kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stopeczki 46%, Huragan Poizdów 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stopeczki - Huragan Poizdów 3:3

48e minuut.
Sansalvatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanisławczyk is nu in balbezit. Achim onderschept slim de pass. Sansalvatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansalvatore haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Buitenspel voor Drougas. Goede buitenspelval van de verdediging. Umans neemt vlug de vrije trap. Stanisławczyk is nu in balbezit. Barac verovert de bal door een tackle van achteren. Barac schiet op doel. Gottlieb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Sansalvatore kopt de bal weg. Klungelig pakt Barac de bal. Bartucci geeft een lange en hoge pass. Coudray is nu in balbezit. Coudray draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Foresti geeft een lange en hoge pass. Sansalvatore probeert de bal met de borst te controleren. Sansalvatore speelt de bal door. Daar is Barac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Marchand verovert de bal door een tackle van achteren. Marchand passt de bal in één keer door. Sansalvatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansalvatore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stopeczki - Huragan Poizdów 3:4

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Semmerl zal de hoekschop nemen. Konarek is nu in balbezit. Cellier verovert de bal door een tackle van achteren. Cellier geeft de bal voor. Gottlieb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sansalvatore is nu in balbezit. Sansalvatore schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stopeczki - Huragan Poizdów 3:5

86e minuut.
Cellier is nu in balbezit. Kwiatkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kwiatkowski geeft een hoge lob. Coudray is nu in balbezit. Coudray haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Umans bereikt de bal nog maar net als eerste. Umans geeft een hoge lob. Sansalvatore kopt de bal weg. Barac is nu in balbezit. Barac schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stopeczki 62%, Huragan Poizdów 38%.
Stopeczki - Huragan Poizdów 3:5