Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-05 20:19
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.55 [del]
  • Stadion: Podzamcze
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 20500
FC Imperium www.gdom.pl domy bez pośrednik
jakub 442 Tactiek 12-10-2018
47% Balbezit 53%
74% Spel op eigen helft 26%
4 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
54.6 gemiddelde waardering 57.4
solide Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Requejo met een snelle inworp. Larraza rent richting de bal. Larraza geeft een lange en hoge pass. Haentjens rent richting de bal. Haentjens schiet op doel. Schlachter bokst de bal weg.

8e minuut.
Haentjens bereikt de bal nog maar net als eerste. Haentjens passt de bal zonder na te denken. Daar is Queiroz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haentjens bereikt de bal nog maar net als eerste. Haentjens schiet op doel. Schlachter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sanesi heeft problemen om de bal te vangen. Haentjens is nu in balbezit. Haentjens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Imperium - www.gdom.pl domy bez pośrednik 0:1

10e minuut.
Sygiet probeert naar een medespeler te passen. Haentjens bereikt de bal nog maar net als eerste. Haentjens passt de bal in één keer door. Makovi is nu in balbezit. Makovi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Vidal geeft de bal voor. Haentjens kopt de bal weg. Makovi is nu in balbezit. Makovi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Imperium - www.gdom.pl domy bez pośrednik 0:2

16e minuut.
Larraza met een sublieme pass. Queiroz rent richting de bal. Queiroz geeft een hoge lob. Makovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Makovi haalt uit met een fantastische trap. Schlachter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Imperium - www.gdom.pl domy bez pośrednik 0:3

17e minuut.
Larraza passt de bal met de wreef. Queiroz heeft problemen om de bal te vangen. Sygiet met een sublieme pass. Makovi is nu in balbezit. Makovi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Magowski geeft een hoge lob. Lars kopt de bal weg. Aldavert bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldavert haalt uit met een fantastische trap. Malgrati werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Imperium - www.gdom.pl domy bez pośrednik 1:3

26e minuut.
Queiroz geeft een lange en hoge pass. Daar is Sanesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makovi is nu in balbezit. Makovi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Imperium - www.gdom.pl domy bez pośrednik 1:4

29e minuut.
Makovi is nu in balbezit. Makovi passt de bal in één keer door. Queiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Haentjens is nu in balbezit. Haentjens schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Pitulea speelt de bal door. Vidal geeft de bal voor. Queiroz rent richting de bal. Queiroz geeft een lange en hoge pass. Haentjens krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Imperium - www.gdom.pl domy bez pośrednik 1:5

40e minuut.
Sikelianos heeft problemen om de bal te vangen. Haentjens rent richting de bal. Haentjens passt de bal in één keer door. Makovi heeft problemen om de bal te vangen. Makovi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Magowski speelt de bal door. Larraza probeert naar een medespeler te passen. Queiroz geeft een lange en hoge pass. Haentjens rent richting de bal. Haentjens draait met de bal, schiet en ... Schlachter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Klungelig pakt Sikelianos de bal. Queiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikelianos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Queiroz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Makovi neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Imperium - www.gdom.pl domy bez pośrednik 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Imperium 74%, www.gdom.pl domy bez pośrednik 26%.
FC Imperium - www.gdom.pl domy bez pośrednik 1:6

47e minuut.
Queiroz kopt de bal weg. Bảo Quốc is nu in balbezit. Haentjens verovert de bal door een tackle van achteren. Haentjens haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Sygiet probeert naar een medespeler te passen. Vidal is nu in balbezit. Vidal passt de bal zonder na te denken. Queiroz geeft een lange en hoge pass. Makovi krijgt zijn hoofd ertegen. Schlachter bokst de bal weg.

57e minuut.
Dahr kopt de bal weg. Sygiet met een sublieme pass. Queiroz rent richting de bal. Queiroz geeft een lange en hoge pass. Haentjens kopt de bal weg. Schlachter bokst de bal weg.

63e minuut.
Dascălu is nu in balbezit. Requejo verovert de bal door een tackle van achteren. Requejo geeft een lange en hoge pass. Haentjens bereikt de bal nog maar net als eerste. Haentjens draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Aldavert heeft problemen om de bal te vangen. Dahr probeert naar een medespeler te passen. Queiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Queiroz geeft de bal voor. Makovi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Haentjens rent richting de bal. Haentjens draait met de bal, schiet en ... Schlachter probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iorio komt het veld opgelopen. Baetti komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sygiet met de inworp. Queiroz heeft problemen om de bal te vangen. Queiroz geeft een hoge lob. Haentjens maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Imperium - www.gdom.pl domy bez pośrednik 1:7

83e minuut.
Sygiet geeft de bal voor. Bảo Quốc rent richting de bal. Haentjens schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Haentjens krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Iorio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Śmietana komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Bảo Quốc maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Aldavert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Idígoras probeert naar een medespeler te passen. Lars rent richting de bal. Lars draait met de bal, schiet en ... Malgrati bokst de bal weg. Aldavert springt en kopt de bal. Malgrati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Queiroz is nu in balbezit. Queiroz speelt de bal door. Makovi met een sublieme pass. Haentjens rent richting de bal. Haentjens haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Imperium 73%, www.gdom.pl domy bez pośrednik 27%.
FC Imperium - www.gdom.pl domy bez pośrednik 1:7