Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CARLSBERG KURZA GÓRA Skolls Team
fredek Tactiek 03
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
57.6 gemiddelde waardering 50.6
excellent Schieten very good
solid Passen good
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Venczel kopt de bal weg. Sokolowski geeft de bal voor. Czerkas rent richting de bal. Czerkas geeft de bal voor. Renard maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Trombas geeft een lange en hoge pass. Kovanda kopt de bal weg. Coca rent richting de bal. Czerkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerkas schiet op doel. Ånestad bokst de bal weg.

12e minuut.
Pérez met een snelle inworp. Kovanda rent richting de bal. Kovanda passt de bal met de wreef. Czerkas is nu in balbezit. Czerkas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Czerkas is nu in balbezit. Trombas geeft een lange en hoge pass. Koutsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CARLSBERG KURZA GÓRA - Skolls Team 1:0

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Venczel met een snelle inworp. Dobrava rent richting de bal. Dobrava geeft de bal voor. Koutsos maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Sejas is nu in balbezit. Condrea verovert de bal door een tackle van achteren. Condrea geeft een hoge lob. Koutsos maakt een snoekduik en kopt de bal. Wiercioch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CARLSBERG KURZA GÓRA - Skolls Team 2:0

37e minuut.
Dobrava passt de bal in één keer door. Kovanda geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Condrea de bal onder controle te krijgen. Renard bereikt de bal nog maar net als eerste. Renard schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

38e minuut.
Kovanda rent richting de bal. Órdenes verovert de bal door een tackle van achteren. Órdenes passt de bal in één keer door. Koutsos rent richting de bal. Koutsos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CARLSBERG KURZA GÓRA 50%, Skolls Team 50%.
CARLSBERG KURZA GÓRA - Skolls Team 2:0

46e minuut.
Vannorti komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Czerkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejas is nu in balbezit. Sejas passt de bal met de wreef. Renard bereikt de bal nog maar net als eerste. Renard draait met de bal, schiet en ... Ånestad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Inworp. Michail komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Coca passt de bal zonder na te denken. Sejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejas passt de bal zonder na te denken. Coca rent richting de bal. Coca passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Sejas passt de bal met de wreef. Daar is Coca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coca speelt de bal door. Michail rent richting de bal. Michail draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dobrinoiu komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Stępkowski speelt de bal door. Sejas is nu in balbezit. Sejas passt de bal in één keer door. Czerkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerkas schiet op doel. Ånestad bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Jelenković kopt de bal weg. Dobrinoiu is nu in balbezit. Coca begaat een overtreding. Coca krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Vannorti haalt uit met een fantastische trap. Gordić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dobrinoiu zal de hoekschop nemen. Vannorti springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Inworp. Andante komt het veld opgelopen. Nartschik komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CARLSBERG KURZA GÓRA 56%, Skolls Team 44%.
CARLSBERG KURZA GÓRA - Skolls Team 2:0