Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stopeczki Fc Piwnica
4-2-3-1 Tactiek PWNC_niepalna
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
57.7 gemiddelde waardering 67.2
very good Schieten outstanding
solid Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


9e minuut.
Colmenares passt de bal zonder na te denken. Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru met een sublieme pass. Dixon is nu in balbezit. Dixon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stopeczki - Fc Piwnica 0:1

11e minuut.
Brygoła met een sublieme pass. Altrichter bereikt de bal nog maar net als eerste. Altrichter passt de bal met de wreef. Dixon rent richting de bal. Dixon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Klungelig pakt Dixon de bal. Stanisławczyk is nu in balbezit. Dixon begaat een overtreding. Dixon krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Bartucci verovert de bal door een tackle van achteren. Bartucci geeft een hoge lob. Coudray bereikt de bal nog maar net als eerste. Coudray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stopeczki - Fc Piwnica 1:1

17e minuut.
Drougas rent richting de bal. Davidi is nu in balbezit. Coudray onderschept slim de pass. Coudray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stopeczki - Fc Piwnica 2:1

19e minuut.
Gromada rent richting de bal. Colmenares verovert de bal door een tackle van achteren. Colmenares passt de bal met de wreef. Carmitru rent richting de bal. Carmitru draait met de bal, schiet en ... Gottlieb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Dastarac geeft de bal voor. Colmenares bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmenares passt de bal zonder na te denken. Daar is Dixon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dixon haalt uit met een fantastische trap. Gottlieb bokst de bal weg.

22e minuut.
Drougas bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drougas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stanisławczyk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Drougas krijgt zijn hoofd ertegen. Borgo bokst de bal weg.

42e minuut.
Altrichter met een sublieme pass. Daar is Dixon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dixon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Carmitru legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Gottlieb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stopeczki 67%, Fc Piwnica 33%.
Stopeczki - Fc Piwnica 2:1

46e minuut.
Brygoła geeft de bal voor. Klungelig pakt Carmitru de bal. Miąskiewicz onderschept slim de pass. Dixon is nu in balbezit. Dixon draait met de bal, schiet en ... Gottlieb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Altrichter rent richting de bal. Altrichter passt de bal met de wreef. Carmitru is nu in balbezit. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Colmenares passt de bal zonder na te denken. Miąskiewicz rent richting de bal. Carmitru verovert de bal door een tackle van achteren. Carmitru draait met de bal, schiet en ... Gottlieb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stopeczki - Fc Piwnica 2:2

57e minuut.
Stanisławczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Altrichter rent richting de bal. Altrichter passt de bal met de wreef. Dixon rent richting de bal. Dixon draait met de bal, schiet en ... Gottlieb bokst de bal weg.

58e minuut.
Carmitru is nu in balbezit. Carmitru passt de bal in één keer door. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon draait met de bal, schiet en ... Gottlieb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stopeczki - Fc Piwnica 2:3

72e minuut.
Dixon rent richting de bal. Morski begaat een overtreding. Dixon raakt geblesseerd tijdens het duel. Yalong komt bij de bal en schiet. Gottlieb werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Gottlieb probeert naar een medespeler te passen. Yalong kopt de bal weg. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stopeczki - Fc Piwnica 2:4

77e minuut.
Carmitru rent richting de bal. Yalong rent richting de bal. Yalong passt de bal met de wreef. Dixon is nu in balbezit. Dixon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Altrichter met een snelle inworp. Yalong probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Altrichter de bal. Altrichter geeft de bal voor. Dixon krijgt zijn hoofd ertegen. Gottlieb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Morski verovert de bal door een tackle van achteren. Konarek rent richting de bal. Konarek speelt de bal door. Coudray is nu in balbezit. Coudray draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stopeczki 65%, Fc Piwnica 35%.
Stopeczki - Fc Piwnica 2:4