Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 20:23
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.55 [del]
  • Stadion: w piwnicy
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 30824
Fc Piwnica Stopeczki
PWNC_niepalna Tactiek 4-2-3-1
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
61.8 gemiddelde waardering 62.6
solide Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


1e minuut.
Atun passt de bal in één keer door. Konarek is nu in balbezit. Konarek geeft de bal voor. Drougas krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Altrichter passt de bal in één keer door. Sawczuk rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Morski ... Strafschop! Morski krijgt een gele kaart. Sawczuk raakt geblesseerd tijdens het duel. Altrichter neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gottlieb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Mocanu rent richting de bal. Mocanu passt de bal met de wreef. Drougas is nu in balbezit. Drougas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Piwnica - Stopeczki 0:1

13e minuut.
Chasqueira speelt de bal door. Kwiatkowski is nu in balbezit. Kwiatkowski met een sublieme pass. Coudray bereikt de bal nog maar net als eerste. Coudray schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Raucher trapt de bal weg. Colmenares kopt de bal weg. Morski heeft problemen om de bal te vangen. Sawczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawczuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
García met de inworp. Ołówek met een sublieme pass. Morski verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Sawczuk de bal. Sawczuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Brygoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Brygoła geeft een lange en hoge pass. Miąskiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Altrichter verovert de bal door een tackle van achteren. Altrichter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Piwnica - Stopeczki 1:1

24e minuut.
García geeft de bal voor. Ołówek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołówek passt de bal met de wreef. Sawczuk rent richting de bal. Sawczuk schiet op doel. Gottlieb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Colmenares met een sublieme pass. Altrichter rent richting de bal. Altrichter draait met de bal, schiet en ... Miąskiewicz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Piwnica - Stopeczki 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Piwnica 43%, Stopeczki 57%.
Fc Piwnica - Stopeczki 2:1

50e minuut.
Kwiatkowski passt de bal zonder na te denken. Patoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Drougas verovert de bal door een tackle van achteren. Drougas haalt uit met een fantastische trap. Raucher probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Piwnica - Stopeczki 2:2

53e minuut.
Altrichter controleert de bal met de borst. Morski probeert naar een medespeler te passen. Yalong met een sublieme pass. Altrichter rent richting de bal. Altrichter haalt uit met een fantastische trap. Gottlieb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Altrichter controleert de bal met de borst. Yalong rent richting de bal. Miąskiewicz maakt een afschuwelijke overtreding. Miąskiewicz krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Colmenares met een sublieme pass. Altrichter is nu in balbezit. Miąskiewicz begaat een overtreding. Miąskiewicz krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Altrichter is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Yalong neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Sawczuk kopt de bal weg. García rent richting de bal. Altrichter onderschept slim de pass. Altrichter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Piwnica - Stopeczki 3:2

72e minuut.
Cichosz kopt de bal weg. Yalong probeert naar een medespeler te passen. Sawczuk heeft problemen om de bal te vangen. Sawczuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Piwnica - Stopeczki 4:2

74e minuut.
Altrichter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawczuk rent richting de bal. García met een sublieme pass. Daar is Altrichter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altrichter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Piwnica - Stopeczki 5:2

76e minuut.
Altrichter bereikt de bal nog maar net als eerste. García bereikt de bal nog maar net als eerste. Altrichter onderschept slim de pass. Sawczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawczuk draait met de bal, schiet en ... Gottlieb bokst de bal weg. Altrichter bereikt de bal nog maar net als eerste. Altrichter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Bartucci rent richting de bal. Colmenares onderschept slim de pass. Colmenares met een sublieme pass. Klungelig pakt Sawczuk de bal. Sawczuk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Mocanu met een sublieme pass. Bartucci geeft de bal voor. Drougas rent richting de bal. Coudray is nu in balbezit. Coudray haalt uit met een fantastische trap. Raucher bokst de bal weg.

88e minuut.
Yalong probeert naar een medespeler te passen. Sawczuk is nu in balbezit. Konarek rent richting de bal. Altrichter verovert de bal door een tackle van achteren. Altrichter schiet op doel. Gottlieb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sawczuk rent richting de bal. Sawczuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Piwnica - Stopeczki 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Piwnica 39%, Stopeczki 61%.
Fc Piwnica - Stopeczki 6:2