Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huragan Poizdów Ogniste Fallusy
1 off Tactiek 4213
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
60.7 gemiddelde waardering 62.9
very good Schieten formidable
solid Passen excellent
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Fikar rent richting de bal. Fikar passt de bal in één keer door. Galiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Galiński geeft een hoge lob. Cvetev springt en kopt de bal. Duarte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Barac controleert de bal met de borst. Mandżejewski probeert naar een medespeler te passen. Galiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Galiński geeft de bal voor. Fikar maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Krentusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krentusz speelt de bal door. Fikar rent richting de bal. Fikar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Poizdów - Ogniste Fallusy 0:1

12e minuut.
Semmerl passt de bal in één keer door. Stafik probeert naar een medespeler te passen. Galiński is nu in balbezit. Galiński geeft de bal voor. Fikar krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Poizdów - Ogniste Fallusy 0:2

17e minuut.
Thielen geeft een lange en hoge pass. Galiński is nu in balbezit. Galiński geeft een hoge lob. Cvetev springt en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Poizdów 56%, Ogniste Fallusy 44%.
Huragan Poizdów - Ogniste Fallusy 0:2

46e minuut.
Stafik passt de bal in één keer door. Korzeniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniewski passt de bal in één keer door. Mandżejewski met een sublieme pass. Cvetev rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stafik zal de hoekschop nemen. Fikar maakt een snoekduik en kopt de bal. Duarte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Poizdów - Ogniste Fallusy 0:3

50e minuut.
Achim bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz passt de bal in één keer door. Sansalvatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansalvatore draait met de bal, schiet en ... Kazda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Kurbağa rent richting de bal. Kurbağa probeert naar een medespeler te passen. Barac bereikt de bal nog maar net als eerste. Barac draait met de bal, schiet en ... Thielen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Kazda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sansalvatore is nu in balbezit. Sansalvatore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Poizdów - Ogniste Fallusy 1:3

58e minuut.
Foresti kopt de bal weg. Daar is Kurbağa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurbağa geeft een hoge lob. Barac rent richting de bal. Barac haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Cellier passt de bal zonder na te denken. Cvetev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Foresti. Foresti krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Paź heeft problemen om de bal te vangen. Achim bereikt de bal nog maar net als eerste. Paź onderschept slim de pass. Paź geeft een lange en hoge pass. Cvetev rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stafik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Duarte bokst de bal weg. Cvetev springt en kopt de bal. Duarte bokst de bal weg. Fikar is nu in balbezit. Fikar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Poizdów - Ogniste Fallusy 1:4

80e minuut.
Barac rent richting de bal. Kurbağa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandżejewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kurbağa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kurbağa komt bij de bal en schiet. Kazda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Mandżejewski geeft een hoge lob. Galiński is nu in balbezit. Galiński probeert naar een medespeler te passen. Cvetev rent richting de bal. Cvetev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Poizdów 47%, Ogniste Fallusy 53%.
Huragan Poizdów - Ogniste Fallusy 1:4