Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ogniste Fallusy Huragan Poizdów
41311 Tactiek 1 off
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
58.8 gemiddelde waardering 58.3
formidable Schieten very good
excellent Passen solid
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Franičević geeft de bal voor. Sansalvatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Thielen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Thielen krijgt een gele kaart. Sansalvatore is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sansalvatore neemt zijn aanloop. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ogniste Fallusy - Huragan Poizdów 0:1

10e minuut.
Cvetev bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetev passt de bal zonder na te denken. Galiński rent richting de bal. Galiński geeft een hoge lob. Cvetev krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Mandżejewski met een sublieme pass. Galiński is nu in balbezit. Galiński geeft een hoge lob. Cvetev krijgt zijn hoofd ertegen. Duarte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ogniste Fallusy - Huragan Poizdów 1:1

18e minuut.
Cellier rent richting de bal. Muñoz onderschept slim de pass. Muñoz geeft de bal voor. Cvetev bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Daar is Mandżejewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bălţeanu is nu in balbezit. Mandżejewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mandżejewski krijgt een gele kaart. Bălţeanu roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bălţeanu kan niet meer verder spelen. Aldama komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Paź passt de bal met de wreef. Galiński rent richting de bal. Galiński geeft de bal voor. Cvetev krijgt zijn hoofd ertegen. Duarte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogniste Fallusy - Huragan Poizdów 2:1

39e minuut.
Semmerl met de inworp. Aldama heeft problemen om de bal te vangen. Mandżejewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mandżejewski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Aldama raakt geblesseerd tijdens het duel. Semmerl met een snel genomen vrije trap. Kazda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Barac springt en kopt de bal. Muñoz verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ogniste Fallusy - Huragan Poizdów 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogniste Fallusy 56%, Huragan Poizdów 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ogniste Fallusy - Huragan Poizdów 2:2

49e minuut.
Paź bereikt de bal nog maar net als eerste. Paź passt de bal met de wreef. Stafik is nu in balbezit. Stafik geeft een hoge lob. Cvetev maakt een snoekduik en kopt de bal. Duarte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Inworp. Semmerl met een snelle inworp. Aldama geeft de bal voor. Sansalvatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansalvatore haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kazda probeert naar een medespeler te passen. Galiński kopt de bal weg. Gibadło heeft problemen om de bal te vangen. Sansalvatore rent richting de bal. Sansalvatore draait met de bal, schiet en ... Kazda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Semmerl passt de bal zonder na te denken. Aldama rent richting de bal. Aldama passt de bal met de wreef. Daar is Sansalvatore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sansalvatore passt de bal zonder na te denken. Kazda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barac rent richting de bal. Barac haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Semmerl passt de bal in één keer door. Sansalvatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansalvatore probeert naar een medespeler te passen. Barac bereikt de bal nog maar net als eerste. Barac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ogniste Fallusy - Huragan Poizdów 2:3

79e minuut.
Krentusz kopt de bal weg. Cvetev is nu in balbezit. Marchand bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetev onderschept slim de pass. Cvetev schiet op doel. Duarte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Galiński is nu in balbezit. Cvetev bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ogniste Fallusy - Huragan Poizdów 3:3

81e minuut.
Achim rent richting de bal. Achim passt de bal zonder na te denken. Semmerl met een sublieme pass. Sansalvatore is nu in balbezit. Sansalvatore haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Galiński passt de bal in één keer door. Cvetev is nu in balbezit. Marchand legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cvetev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cvetev neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogniste Fallusy 57%, Huragan Poizdów 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ogniste Fallusy - Huragan Poizdów 3:3