Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skolls Team www.gdom.pl domy bez pośrednik
451 Tactiek 12-10-2018
49% Balbezit 51%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 60.9
redelijk Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


15e minuut.
Kovanda probeert naar een medespeler te passen. Larraza met een sublieme pass. Makovi rent richting de bal. Makovi draait met de bal, schiet en ... Wiercioch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skolls Team - www.gdom.pl domy bez pośrednik 0:1

21e minuut.
Daar is Stępkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haentjens onderschept slim de pass. Makovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Queiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Queiroz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Makovi passt de bal in één keer door. Haentjens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Kovanda ... Strafschop! Directe rode kaart, Kovanda moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kovanda schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Haentjens is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Haentjens zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal! Sygiet bereikt de bal nog maar net als eerste. Sygiet haalt uit met een fantastische trap. Wiercioch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Requejo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sokolowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coca is nu in balbezit. Coca geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skolls Team 69%, www.gdom.pl domy bez pośrednik 31%.
Skolls Team - www.gdom.pl domy bez pośrednik 0:1

51e minuut.
Sygiet geeft de bal voor. Queiroz springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Gordić de bal onder controle te krijgen. Haentjens rent richting de bal. Haentjens draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Haentjens passt de bal met de wreef. Stępkowski onderschept slim de pass. Queiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Queiroz haalt uit met een fantastische trap. Wiercioch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skolls Team - www.gdom.pl domy bez pośrednik 0:2

56e minuut.
Queiroz speelt de bal door. Makovi probeert naar een medespeler te passen. Haentjens rent richting de bal. Haentjens draait met de bal, schiet en ... Wiercioch maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Sygiet is nu in balbezit. Sygiet geeft een hoge lob. Daar is Gordić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haentjens is nu in balbezit. Haentjens haalt uit met een fantastische trap. Wiercioch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stępkowski onderschept slim de pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skolls Team - www.gdom.pl domy bez pośrednik 0:3

62e minuut.
Stępkowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Dahr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dahr geeft een hoge lob. Haentjens is nu in balbezit. Haentjens haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Skolls Team - www.gdom.pl domy bez pośrednik 0:4

63e minuut.
Vidal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Queiroz is nu in balbezit. Queiroz passt de bal in één keer door. Makovi rent richting de bal. Makovi haalt uit met een fantastische trap. Wiercioch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

68e minuut.
Wiercioch probeert naar een medespeler te passen. Sygiet kopt de bal weg. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal geeft een hoge lob. Haentjens krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Malgrati trapt de bal weg van het doel. Queiroz kopt de bal weg. Sygiet heeft problemen om de bal te vangen. Sygiet geeft een lange en hoge pass. Haentjens springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Makovi is nu in balbezit. Makovi passt de bal in één keer door. Haentjens bereikt de bal nog maar net als eerste. Haentjens draait met de bal, schiet en ... Gordić probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Andante komt het veld opgelopen. Nartschik komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Michail met een sublieme pass. Dahr verovert de bal door een tackle van achteren. Larraza geeft een hoge lob. Haentjens maakt een snoekduik en kopt de bal. Wiercioch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Makovi controleert de bal met de borst. Sokolowski met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vidal neemt de hoekschop. Haentjens maakt een snoekduik en kopt de bal. Wiercioch bokst de bal weg.

90e minuut.
Wiercioch met een harde bal richting middenveld. Nartschik kopt de bal weg. Klungelig pakt Gloor de bal. Michail is nu in balbezit. Michail schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skolls Team 77%, www.gdom.pl domy bez pośrednik 23%.
Skolls Team - www.gdom.pl domy bez pośrednik 0:4